Rămâi conectat

Politică Administrație

163 de ani de la MICA UNIRE. Radu Cristian, consilier local PSD Sebeș: „Un moment crucial pentru istoria poporului român și temelia formării statului nostru modern”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

163 de ani de la MICA UNIRE. Radu Cristian, consilier local PSD Sebeș: „Un moment crucial pentru istoria poporului român și temelia formării statului nostru modern”

Radu Cristian, consilier local PSD al municipiului Sebeș, a prezentat un mesaj cu ocazia Micii Uniri, comemorată astăzi, aducând aminte de toate valorile care au reprezentat acest eveniment istoric, de o mare însemnătate pentru poporul nostru.

„Astăzi, 24 ianuarie se împlinesc 163 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române, cunoscută și sub numele de „Mică Unire”.

A fost un moment crucial pentru istoria poporului român, o dorință colectivă, materializată cu ajutorul elitelor din lumea politică, care au înțeles care este nevoia tuturor românilor, și implicit soluția.

Unirea Principatelor Române a fost temelia formarii statului român modern, reformele inițiate de către Alexandru Ioan Cuza în domeniul juridic, social și economic, având un rol cheie în dezvoltarea societății noastre la acea vreme.

CITEȘTE ȘI: Radu Cristian: „Am promovat produsele locale din Sebeș în Parlamentul European și voi continua sprijinirea producătorilor locali”

Dragii mei, cu acest prilej vă doresc tuturor multă sănătate, înțelepciune și curaj pentru a merge mai departe și să nu uitați faptul că oamenii care și-au iubit cu adevărat țara, au realizat lucruri mărețe, iar această pagină de istorie, ar trebui să fie o lecție pentru mulți dintre noi.

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a fost mesajul consilierului local PSD Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea