Rămâi conectat

Actualitate

11-17 decembrie 2023 | Crăciunul Artizanilor Cugireni: Expoziții și concerte de colinde, la Casa de Cultură din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-17 decembrie 2023 | Crăciunul Artizanilor Cugireni: Expoziții și concerte de colinde, la Casa de Cultură  Cugir: expoziții de bijuterii, art-craft, tricotaje, decorațiuni de sărbători și concerte.

În perioada 11-17 decembrie, Casa de Cultură devine gazda unei sărbători ce îmbină farmecul tradiției cu bogăția creației locale.

Zilnic, între orele 17.00 și 20.00, foaierul instituției se deschide către colindători și către o expoziție captivantă de creații realizate cu pricepere și pasiune de către artizanii din comunitate.

Sub numele sugestiv ,,Îmbucură-te om bun”, evenimentul este o invitație către bucurie, tradiție și descoperirea talentului local. Colindătorii vor însufleți atmosfera cu cântece de Crăciun și povești transmise din generație în generație.

Pentru iubitorii artei și meșteșugurilor, expoziția de creații ale artizanilor locali va fi o adevărată incursiune în lumea talentului și originalității. De la obiecte de decor lucrate manual, la textile împletite cu migală la opere de artă realizate cu pricepere, fiecare stand va spune o poveste a măiestriei și dedicării.

Citește și: O tânără din Alba crează ornamente de Crăciun, lucrate manual și decoruri de vis pentru evenimente speciale: Povestea „Cifre Aniversare”, o afacere de familie, născută din creativitate și multă pasiune

Momentul culminant al săptămânii îl reprezintă concertul de colinde tradiționale ce va avea loc în ultima zi a evenimentului, susținut de tinerii talentați de la Oașa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Valea Oltului ÎNCHISĂ timp de o lună, în timpul zilei: În zonă se vor face lucrări la autostrada Sibiu-Pitești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Valea Oltului ÎNCHISĂ timp de o lună, în timpul zilei: În zonă se vor face lucrări la autostrada Sibiu-Pitești Valea Oltului se va închide timp de o lună, a anunțat Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. În zonă se vor face lucrări la autostrada Sibiu-Pitești. Circulația va fi oprită doar pe parcursul zilei. Lucrările de pe un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea