Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Cu excepția ALDE, ”vătaful Ion Dumitrel” controlează toate partidele din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copreședintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că ”vătaful Ion Dumitrel” controlează toate partidele din județul Alba, precizând că prim-vicepreședintele PSD Alba, Ioan Florea, ”îl slujește cu plecăciune și credință”, frăția dintre PNL și UDMR s-a văzut dintotdeauna, iar partidul lui Băsescu îl domină în totalitate, în vreme ce de Partida Romilor are nevoie doar în preajma alegerilor.

Ioan Lazăr a afirmat că ”vătaful Ion Dumitrel” controlează toate partidele din Alba cu excepția ALDE.

Ioan Lazar01

”În PSD, după demisia președintelui Ioan Dîrzu, conducerea centrală nu știu să fi numit un alt președinte (…) Domnul Dumitrel îl are pe omul lui de bază, din PSD, pe domnul Ioan Florea, care îl slujește cu plecăciune și credință, așa cum a făcut-o de când este consilier județean. Nici domnul Dumitrel nu i-a rămas dator domnului Florea, așa că acolo există un parteneriat care funcționează de mulți ani și merge și acum”, a spus Ioan Lazăr.

Copreședintele ALDE Alba opinează că și UDMR, în Alba, se află la ”ordinul lui Dumitrel”.

”Frăția dintre aceste două partide (PNL și UDMR) s-a văzut în zona Aiudului și pe Târnava Mică. Părerea mea, Oana Badea a câștigat Aiudul cu ajutorul UDMR-ului”, a mai spus Ioan Lazăr.

Traian Basescu si Dumitrel01Acesta a mai spus că președintele Consiliului Județean Alba este fan declarat al lui Traian Băsescu.

”Despre PMP și UNPR (n.a. în proces de fuziune) ce să mai vorbim. Dumitrel controlează tot partidul, cei din PMP, majoritatea fiind electoratul dur al lui Băsescu, al cărui fan Dumitrel s-a declarat întotdeauna”, a afirmat Lazăr.

În ceea ce privește Partida Romilor, Ioan Lazăr a spus că cel mai bun negociator între cele două formațiuni ar fi fostul consilier local Rareș Buglea.

”Acolo e mai ușor de negociat, ei sunt mai ușor de manipulat și nu au nevoie de ei decât în preajma alegerilor. Anul acesta, în 5 iunie, au cam dat greș cu negocierile. Părerea mea este că nu și-au ales omul potrivit, cel mai bun din PNL care ar putea negocia cu Partida Romilor cred că ar fi Rareș Bulgea”, a spus liderul ALDE.

Astfel, Ioan Lazăr a conchis că singurul partid aflat în opoziție, care va sprijini toate proiectele bune pentru locuitorii județului Alba, este ALDE.

În final, liderul ALDE Alba i-a transmis președintelui CJ Alba să fie de bună credință, iar alocările bugetare, în cele 78 de unități administrativ-teritoriale ale județului, să se facă echitabil, nu discreționar, așa cum opinează el că s-au făcut până acum. În acest sens, Lazăr a dat exemplul Blajului, oraș care s-a bucurat de alocări bugetare consistente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea