Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Accident mortal pe DN1, între Teiuș și Alba Iulia. O cisternă a intrat într-un autocar MAPN plin cu militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un accident rutier mortal s-a produs miercuri în jurul orelor 16.40, pe DN1, la ieșire din Teiuș spre Alba Iulia. Au fost implicate o autocisternă pentru transport lapte și un autocar MAPN.

accident mortal DN1 autocar militar Teius (1)

UPDATE ora 18.15: Militarul de elită (34 de ani) , plutonier major S.R., din cadrul Regimentului 30 Garda “Mihai Viteazul”, prins între fiarele contorsionate ale autocarului, a încetat din viață, în ciuda eforturilor medicilor de al îl salva. După zeci de minute de resuscitare, tânărul a fost declarat decedat.

accident mortal DN1 autocar militar Teius (11)Potrivit martorilor, patru autocare MAPN pline cu militari profesioniști se întorceau de la un exercițiu din Oradea și se îndreptau spre București. La ieșirea coloanei de autocare cu girofarele pornite din Teiuș, înspre Alba iulia, șoferul unei autocisterne de transport lapte, înmatriculată în Alba, a intrat pe contrasens, lovind în plin cel de al patrule autocar din coloană.

La scurt timp, la fața locului a ajuns un elicopter SMURD, iar la câteva minute distanță, pe câmpul din vecinătatea zonei accidentului a aterizat și un elicopter militar. Niciunul dintre răniți nu a fost însă transportat cu elicopterul.

La Spitalul din Alba Iulia au fost transportați, după ce li s-a oferit primul ajutor, doi militari, șoferul autocisternei și un alt pasager aflat în aceasta.

Deși martorii povestesc că, imediat după producerea accidentului, șoferul s-a dat singur jos din cabina autocisternei, neavând niciun fel de încălțăminte în picioare, starea sa de sănătate și a femeii cu care se mai afla în autovehicul, este gravă.

Starea militarilor aduși la spitalul din Alba Iulia este stabilă.

Traficul rutier din direcția Alba Iulia – Teiuș este direcționat de polițiști pe rute ocolitoare, respectiv Sântimbru și un drum agricol pe care se poate ieși în Teiuș. COloanele de mașini se întind însă pe mai mulți kilometri, de-o parte și de alta a accidentului: sensul Teiuș Aiud, respectiv Teiuș – Alba Iulia.

Update ora 19.20: Traficul rutier în zona accidentului a fost reluat. Se circulă normal în ambele sensuri.

acc teiusPotrivit polițiștilor, este vorba de o coliziune între două autoturisme. La locul accidentului au intervenit și echipaje de la ISU Alba.

Traficul rutier este blocat pe pe ambele sensuri.

accident mortal DN1 autocar militar Teius (6)

UPDATE 1: Din primele informații de la locul accidentului rezultă că impactul s-a produs între un autocar MApN și o autocisternă. S-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD.

Revenim cu amănunte.

YouTube video

YouTube video

 

[nggallery id=791]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea