Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Paul Toader, de la Liceul „H.C.C” din Abrud, rezultate extraordinare la trei materii: A participat la două olimpiade națioanle și la Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Paul Toader, de la Liceul „H.C.C” din Abrud, rezultate extraordinare la trei materii: A participat la două olimpiade națioanle și la Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu”

Elevul de la Liceul „H.C.C” din Abrud, Paul Toader, a participat în acest an școlar la 6 discipline în cadrul etapelor județene a olimpiadelor școlare. Dintre acestea, a reușit să participe la Olimpiada Națională de Geografie, unde a obținut lauri, Olimpiada Națională de TIC și Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu”.

În acest an școlar a participat la 6 (șase) discipline: limba și literatura română, matematică, informatică, chimie, TIC și geografie în cadrul etapelor județene a olimpiadelor școlare, încununate cu rezultate deosebite calificându-se la etapele naționale ale olimpiadelor școlare de Geografie și TIC, s-a calificat totodată și la etapa națională a concursului de chimie Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu”.

Citește și: Martini Ioan, de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia, performanță excepțională la faza națională a olimpiadei de geografie: Locul III și participare la proba de baraj pentru faza internațională

Paul a obținut lauri și la etapa națională a olimpiadei de Geografie, desfășurată recent la Constanța, el a obținut o mențiune MEN (locul 8). De asemenea Paul a participat și la proba de baraj pentru olimpiada internațională fiind foarte aproape de o mare performanță.

Paul este un elev de excepție și un model de ambiție și determinare. Și-a testat limitele alegând și geografia, o materie foarte atrăgătoare, dar foarte grea şi complexă. A luat participarea la această olimpiadă ca pe o provocare, știind că geografia nu implică doar memorare, ci trebuie să înveţi să faci corelaţii, asocieri, trebuie să ai o foarte bună memorie vizuală, o orientare în spaţiu excelentă şi o gândire foarte corectă, rațională.

Olimpicii noștri sunt mândria noastră, dar și a orașului din care fac parte.

Felicitări pentru elevul nostru de excepție, Paul Toader din clasa a IX-a MI/SN, Liceul ,,H.C.C.” Abrud!

Mult succes în continuare, au transmis reprezentanții liceului „H.C.C” din Abrud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Aiudeanul Cătălin Milea (Paulo) a lansat o nouă piesă: În iunie, invitatul lui Smiley în studiourile Ha Ha Production

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aiudeanul Cătălin Milea (Paulo) a lansat o nouă piesă: În iunie, invitatul lui Smiley în studiourile Ha Ha Production Aiudeanul Cătălin Milea (Paulo) a lansat săptămâna trecută o nouă piesă „Cu un sărut nu se face primăvara”, iar în luna iunie, va fi invitatul lui Smiley în studiourile Ha Ha Production. Așa cum a promis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea