Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie jurist, el  a reprezentat cu bună credință locuitorii județului Alba în două mandate în Consiliul Județean și timp de doi ani a îndeplinit funcția de subprefect de Alba.

Corneliu Mureșan a inițiat sau a susținut proiecte importante pentru locutorii județului Alba precum proiectul unei noi secții medicale de radioterapie sau reducerea prețurilor la apă și canalizare. În Consiliul Județean, a sesizat de multe ori problema transportului public județean, care este ineficient și a lăsat în izolare numeroși locuitori ai județului, în special din zona rurală.

„Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Locuri de muncă bine plătite, prețuri mici și corecte la apă, canalizare și salubritate, un nou spital județean și spitale moderne în fiecare oraș sau municipiu, transport județean funcțional, un trai mai bun în fiecare comunitate sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le poate face administrația județeană. E nevoie însă de o nouă viziune și de un schimb de generații la conducerea Consiliului Județean Alba, o normalitate pentru orice județ care își dorește un viitor. Schimbul de generații nu este o luptă, ci este o asumare. Generația mea are obligația morală de a prelua ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile următoare.

Candidez la Consiliul Județean Alba alături de o echipă bine pregătită și determinată să construiască un viitor mai bun pentru Alba și pentru oamenii minunați ai acestui județ. Echipa mea va însemna însă, pe lângă colegii care vor ajunge în Consiliul Județean Alba, și fiecare locuitor al acestui județ. Nimeni nu va fi ignorat, nicio comunitate nu va fi lăsată în urmă. Om lângă om vom forma echipa, care va reda strălucirea întregului județ.

Sunt un om de administrație, care are maturitatea, pregătirea și priceperea pentru a construi proiecte serioase. Am alături o echipă bine pregătită și suntem determinați să facem cu bună credință mai mult pentru Alba, mai bine pentru oameni!”, a spus Corneliu Mureșan, candidatul Partidului Social Democrat pentru președinția Consiliului Județean Alba.

În 9 iunie, votează PSD și fă echipă alături de Corneliu Mureșan pentru dezvoltarea județului Alba!

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizatia Județeană Alba / Executat de UNIREA PRES SRL – portal online: https:\\ziarulunirea.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240002.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea