Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Tren plin cu piese auto deraiat în județul Alba. Trafic feroviar blocat. Întârzierile depășesc trei ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică în jurul orelor 17.45, unul dintre cele 16 vagoane ale trenului de marfă Nr 40617-2 a deraiat de pe șine, la ieșirea din Cistei înspre Blaj, județul Alba.

În vagoane se află piese auto ale companiei Renault care au ca destinație gara din Brașov.

Mai multe echipaje și utilaje ale CFR Marfă întervin la fața locului pentru remedierea situației și reluarea traficului feroviar care afectează deopotrivă trenurile de călători.

Nu s-au înregistrat nici victime, nici pagube materiale.

Potrivit specialiștilor CFR aflați la fața locului, odată vagolul repus pe șine, trenul și garniturile vor circula cu viteză redusă până la stația din Blaj, iar mâine. marfarul va fi dus la Aiud și supus unei inspecții tehnice amănunțite.

Cauza deraierii poate avea legătură și cu temperaturile crescute înregistrate astăzi.

Incidentul petrecut pe magistrala 300, în zona municipiului Blaj, vine la puțin timp de la finalizarea reabilitării tronsonului de cale ferată.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre cele mai mari proiecte din ţară – modernizarea căii ferate dintre Alba şi Mureş costă 1,1 miliarde euro

Este vorba de lotul 3 (35 km) atribuit asocierii Aktor (Grecia) – Arcada (România), pentru 721,852,150 lei (aproximativ 163 milioane euro), fără TVA.

Stadiul privind execuția lucrarilor pe tonsonul respectiv, Secțiunea Coşlariu – – Sighişoara, Lot 3 – Micăsasa – Coșlariu, la data de 7 mai 2015, era  de  72,89%.

Revenim cu detalii

B.P/D.S

[nggallery id=724]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea