Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: La Ocna Mureș, pentru ”baronii de la județ” nu sunt valabile regulile de circulație?

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un cetățean din Ocna Mureș a ”amendat” pe rețeaua de socializare Facebook exemplul negativ pe care îl dau autoritățile atunci când e vorba despre respectarea regulilor de circulație.

13521143_984880778287824_2040217911_nEl a surprins în poză autoturismul Consiliului Județean Alba parcat, joi după-amiază, lângă clădirea primăriei din oraș, exact sub semnul care interzice oprirea autovehiculelor și a comentat: ”E plina țara de scorțoși. Ce rost mai are semnul când și șeful județului îl ignoră?”.

Reamintim că președintele CJ Alba a fost prezent, ieri, la ședința de constituire a Consiliului Local Ocna Mureș. Cel mai probabil șoferul său a încearcat să găsească un loc de parcare la umbră, fără să se gândească la consecințe, mai precis la faptul că alți conducătorii auto s-ar putea supăra că nu beneficiază de aceleași privilegii.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ Vințeler și Podariu merg mai departe la conducerea administrativă a orașului Ocna Mureș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift: A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift: A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift. Joi, 9 mai 2024, a fost semnat constractul de proiectare și execuție a lucrărilor. Citește și: Primăria Aiud: Licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea a 41 locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea