Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Gheorghe Valentin Rotar, la început de campanie electorală: Blajul înainte de toate!

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Gheorghe Valentin Rotar, la început de campanie electorală: Blajul înainte de toate!

Mâine începe campania electorală pentru alegerile locale din 09 iunie 2024. Urmează o perioadă de 30 de zile în care ne vom întâlni zilnic în spațiul public din Blaj sub diferite forme, față în față pe străzi, în articole de presă sau în postări pe internet! În toate aceste întâlniri eu și echipa mea vom prezenta realizările mandatului 2020-2024 și viziunea noastră de edificare a Blajului european pentru perioada 2024-2030.

Va trebui să consolidăm ce am realizat până acum și să construim viitorul comunității noastre! În niciun caz nu trebuie ratată șansa dezvoltării Blajului prin experimente propuse de reprezentanţii unor partide fără relevanţă la nivel judeţean sau naţional!

Azi este Ziua Europei, iar Europa ne spijină să avem una dintre cele mai importante perioade de creștere pentru România, punându-ne la dispoziție pentru dezvoltare cea mai mare finanțare nerambursabilă din bugetul Uniunii Europene! Politica de dezvoltare a Blajului va trebui corelată cu obiectivele strategice ale programelor europene aprobate la nivelul Comisiei Europene, pentru că marile proiecte ale comunității noastre sunt legate de atragerea unor sume cât mai mari din cele disponibile pentru România și pentru un municipiu de nivelul nostru.

Citește și: Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. Lista consilierilor locali

Personal, în semn de respect pentru blăjeni, voi promova, cu spirit civic, o campanie electorală corectă și normală, specifică unei comunități civilizate ca a Blajului! Accentul în campania electorală va fi pus pe proiectele realizate și pe viziunea de dezvoltare a Blajului european, ca o comunitate pentru viitorul copiilor noștri!

Vă îndemn să comparați oferta electorală a tuturor competitorilor politici, să analizați cine sunt, ce au realizat, ce propun, ce competențe au și dacă sunt capabili să construiască Blajul pe care ni-l dorim! Acum se decide viitorul Blajului, iar traseul despre cum se va dezvolta comunitatea noastră, trebuie să-l stabilim cu toții sau cât mai mulți dintre noi!

Nici în această campanie electorală nu voi lansa atacuri la persoană, jigniri sau acuzații gratuite împotriva celorlalți contracandidați! Plec de la ideea că aici e Blajul și Blajul impune decență și respect!

Voi încerca să evit polemica inutilă sau de a face mari „oameni mici”! Asta nu înseamnă că nu voi răpunde, că nu voi apăra Blajul și reușitele noaste! Că place sau nu, blăjenii au acordat până acum votul și încrederea echipei mele! Și această echipă, formată din Blăjeni, Gheorghe Valentin Rotar – Primarul Blajului și Consiliul Local, Ion Dumitrel – Președintele Consiliului Județean Alba și Consiliul Județean s-a dovedit a fi câștigătoare pentru Blaj!

Vă îndemn să continuăm în echipa câștigătoare și să punem Blajul înainte de toate! Pe 9 iunie 2024, vă invit să participați în număr cât mai mare la vot, pentru că acesta este un drept și o datorie cetățenească.

O participare masivă la vot va legitima cel mai bine echipa care va administra Blajul și programul de dezvoltare ce va fi implementat în următorii patru ani.

Rotar pentru Blaj și Blajul înainte de toate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea