Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

CFR Călători: Trenurile internaționale au fost suspendate temporar, de la Budapesta către Austria/Europa de Vest

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Administratorul de cale ferată din Ungaria a notificat joi, 3 septembrie, CFR Călători despre faptul ca, din motive de siguranța pentru pasageri, traficul feroviar internațional din Ungaria spre Austria/Europa de Vest (Budapesta — Hegyeshalom fr și Budapesta — Sturovo fr) este temporar suspendat.

trenurile_soarelui_Astfel, trenul DACIA 346 București — Viena, cu plecare astăzi la ora 14 din Gara de Nord va circula până la Budapesta. De aici către frontiera Hegyeshalom pasagerii pot circula numai cu trenurile din traficul intern al caii ferate din Ungaria (www.mavcsoport.hu).

Precizăm că cei care au bilete la trenurile internaționale către aceste destinații și care vor renunța la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor neutilizate/pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport în vigoare, în traficul internațional de pasageri pe calea ferată. Mai multe detalii despre condițiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, pasagerii sunt rugați sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) sau sa se adreseze personalului nostru din stații. (Z.U.)

Sursa: Biroul de presă al CFR Călători


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea