CFR Călători: Trenurile internaționale au fost suspendate temporar, de la Budapesta către Austria/Europa de Vest

Paul Voicu - Primar 2020

Administratorul de cale ferată din Ungaria a notificat joi, 3 septembrie, CFR Călători despre faptul ca, din motive de siguranța pentru pasageri, traficul feroviar internațional din Ungaria spre Austria/Europa de Vest (Budapesta — Hegyeshalom fr și Budapesta — Sturovo fr) este temporar suspendat.

trenurile_soarelui_Astfel, trenul DACIA 346 București — Viena, cu plecare astăzi la ora 14 din Gara de Nord va circula până la Budapesta. De aici către frontiera Hegyeshalom pasagerii pot circula numai cu trenurile din traficul intern al caii ferate din Ungaria (www.mavcsoport.hu).

ELIT

Precizăm că cei care au bilete la trenurile internaționale către aceste destinații și care vor renunța la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor neutilizate/pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport în vigoare, în traficul internațional de pasageri pe calea ferată. Mai multe detalii despre condițiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, pasagerii sunt rugați sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) sau sa se adreseze personalului nostru din stații. (Z.U.)

Mihail David - 2020

Sursa: Biroul de presă al CFR Călători

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Stefan 4 septembrie 2015 at 22:13

Harapii au invadat Europa!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...