Rămâi conectat

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, al 4-lea gol pentru ACR Messina în Serie C

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocașul Andrei Mărginean a marcat al 4-lea său gol în Serie C, devenind al doilea golgheter al “giallo-rossilor”, după Andrea Adorante (6 reușite).

Nou promovata ACR Messina a pierdut în deplasare, scor 1-3 (0-2), cu Monterosi FC, iar jucătorul român a punctat în minutul 90+6, cu un șut în diagonală, din 8 metri. Acest sezon în care a fost împrumutat în Sicilia de Sassuolo, fotbalistul în vârstă de 20 de ani a strâns 4 reușite (în ultimele 8 partide) și 3 pase decisive, în cele 14 prezențe stagionale (594 de minute). Internaționalul “tricolor” Under 20 a fost rezervă și a intrat în teren în minutul 61, după trei contruntări în care s-a regăsit în unsprezecele de start. ACR Messina a pierdut după 4 jocuri imbatabile în care a strând 6 puncte (o victorie în fieful liderului Bari) și rămâne pe poziția a 17-a, cu 23 de puncte. În etapa a 27-a, ACR Messina dispută pe “San Filippo” un meci extrem de important, cu Potenza, vecina de clasament (locul 18, 22 de puncte)

Andrei Mărginean s-a transferat la începutul anului 2019 în Italia, la Sassuolo Calcio, evoluând la nivelul campionatelor Primavera, cu rezultate remarcabile (un total de 58 de meciuri, 14 goluri și 6 pase decisive). otbalistul din Alba ce evoluează în centrul liniei mediane, pe un post cu profil defensiv, este un obișnuit al loturilor tricolore cu care a participat la diverse calificări, la diferite categorii de vârstă, iar toamna trecută a fost convocat de Bogdan Lobonț la noul lot reprezentativ.

Foto: ACR Messina (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea