Rămâi conectat

Societate

Ziua Îndrăgostiţilor organizată de democrat-liberalii din Cugir

Alexandra Mates

Publicat

în

Peste 150 de tineri, membri şi simpatizanţi ai PDL Cugir au dorit să ia parte sâmbătă, la o seară specială organizată la ”Casa Cugireană”, de seniorii democrat-liberalilor din localitate, cu prilejul sărbătoririi ”Zilei Îndrăgostiţilor”. Evenimentul a fost deschis de liderul organizaţiei din Cugir a PDL ing. Radu Rosian, care în cuvântul său le-a mulţumit participanţilor pentru prezenţa lor în număr aşa de mare, neuitând să amintească  faptul că a devenit un obicei al formaţiunii politice pe care o conduce de a pregăti în fiecare an un program special de ” Valentin’s Day ”. A fost şi un prilej  favorabil de care liderul cugirean a profitat pentru a prezenta candidatul PDL pentru funcţia de primar al oraşului Cugir în persoana d-nei prof. Camelia Dumitrean, „o personalitate recunoscută a oraşului care investeşte în tineri, bazându-se pe profesionalismul şi elanul tineresc al acestora”; ”Ne face mare bucurie să vă avem prezenţi aici în această seară, pe voi cei care aveţi menirea de a juca un rol activ în viaţa social-economică a oraşului, pentru că tinerii trebuie să rămână în Cugir, iar aşteptările de la ei sunt mari”, le-a transmis tinerilor Camelia Dumitrean. S-a dat apoi startul programului special dedicat acestei manifestări constând într-o cină romantică menită să celebreze sărbătoarea occidentală a dragostei, după care,  pe acordurile muzicii de calitate, perechi şi grupuri de tineri, împreună cu cei mai în vârstă decât ei s-au lăsat antrenaţi de farmecul şi atracţia dansului până după miezul nopţii.
Printre participanţii la eveniment i-am recunoscut pe Marius Haţegan -secretar general adjunct al PDL Alba, consilierul judeţean Nicolae Truţă, preşedintele organizaţiei de tineret a PDL Sorin Moldovan, precum şi pe unii membri ai organizaţiei de seniori care au dorit să fie alături de tineri în această minunată seară.

C. P .

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Când se afișează notele pentru elevii de clasa a VIII-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Când se afișează notele pentru elevii de clasa a VIII-a Ministerul Educației a anunțat că rezultatele la Evaluare Națională 2024 vor fi afișate pe pagina dedicată de pe edu.ro și la școlile unde au susținut elevii examenele, pe data de 3 iulie, până la ora 14.00. Rezultatele la Evaluare Națională 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea