Rămâi conectat

Curier Județean

Ziua Copilului va fi sărbătorită la Aiud în 6 iunie. Concursuri cu premii, ateliere creative și alte surprize, în Parcul Municipal

Ziarul Unirea

Publicat

în

aiudZiua Internațională a Copilului va fi sărbătorită la Aiud sâmbătă, 6 iunie 2015, printr-un eveniment organizat în Parcul Municipiului. Ateliere creative, concursuri cu premii, tombole, dar și alte surprize sunt pregătite de organizatori. Programul, ce se va desfășura între orele 13.00 -17.00, este destinat preșcolarilor și elevilor claselor primare.

Pentru a participa la activitățile de sâmbătă, copiii trebuie să doneze o jucărie. Toate jucăriile colectate, plus alte premii, vor putea fi răscumpărate cu jetoanele adunate de participanți pe parcursul activităților și probelor de îndemânare.

Programul va cuprinde ateliere de creativitate: face painting, prim ajutor și educație pentru o viață sănătoasă și probe de îndemânare: aruncare la țintă, popice, minigolf, săritul cu coarda și multe alte surprize.

Extragerea câștigătorilor care participă la tombola organizată va avea loc la ora 17.00.
Premiile puse în joc de organizatori constau în echipamente sportive, jucării sportive, tricouri și intrare gratuită la panoul de escaladă The Garage-Climbing Project.

Toți copiii care doresc să participe la acest eveniment și la activitățile desfășurate trebuie să fie însoțiți de un adult.

”Îi așteptăm cu drag pe toți cei care vor să marcheze această importantă zi”, au transmis organizatorii.

Evenimentul este organizat de Serviciul de Ajutor Maltez în România, sucursala Aiud, în parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri de polițiștii din Alba, în ultimele două zile: Amenzi de peste 40.000 de lei și 6 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri de polițiștii din Alba, în ultimele două zile: Amenzi de peste 40.000 de lei și 6 permise reținute În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea