Rămâi conectat

Curier Județean

Ziua Armatei Române 2018, la Sebeș: Depuneri de coroane de flori, slujbe pentru eroii țării și alte manifestări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Autorităţile publice locale din Municipiul Sebeş vor organiza joi, 25 octombrie 2018, o serie de manifestări dedicate Zilei Armatei Române.

La Petreşti, începând cu ora 11.15, vor fi depuse coroane de flori la monumentul comemorativ situat în curtea bisericii ortodoxe.

Începând cu ora 12.00, la monumentul dedicat eroilor neamului, aflat în incinta cimitirului ortodox din cartierul M. Kogălniceanu (Sebeş), va urma un nou ceremonial de depunere de coroane.

Reprezentanții bisericii vor oficia slujbe religioase dedicate eroilor căzuţi la datorie, iar fanfara din Petreşti va contribui la aceste manifestări de omagiere prin prestaţia pe care o va oferi asistenţei, dând astfel o notă distinctă evenimentelor.

Vor fi prezenţi: din partea autorităţilor publice locale – primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor, viceprimarul municipiului, domnul Adrian Bogdan; reprezentanţi ai Consiliului Local al Municipiului Sebeş; reprezentanţi ai unităţilor militare din localitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea