Rămâi conectat

Actualitate

Zeci de pomi de Crăciun şi zeci de metri cubi de material lemnos confiscaţi de poliţiştii din Alba în ultimele două zile

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii din Alba continuă activităţile stabilite în Planul de acţiune „Scutul Pădurii 2013” 

Astfel, potrivit IPJ Alba “în seara zilei de 2 decembrie 2013, în jurul orelor 23,00 , poliţiştii Prostului de Poliţie Horea, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Horea Apuseni, l-au identificat, în locul numit Ursoaia de pe raza localităţii Horea, pe G.E.D., de 44 de ani, din comuna Beliş, judeţul Cluj, care transporta cu o căruţă, 87 de pomi de Crăciun, nemarcaţi, tăiaţi ilegal din pădurea aparţinând Primăriei Horea.

Faţă de G.E.D. a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii nr. 171/2010 iar pomii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Horea Apuseni pentru valorificare.

În data de 3 decembrie, la ora 18,00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurala Galda de Jos au depistat pe DN 74, pe raza localităţii Şard, o autoutilitară cu remorcă, încărcată cu 29,37 metri cubi material lemnos, de esenţă fag, pentru care conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire expirat.

Faţă de S.C.L., de 27 de ani, din orașul Zlatna, şoferul autoutilitarei, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 1 , lit. e, din  Legea 171/2010 iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.”

foto arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024: Astăzi încep probele scrise. Ce obiecte sunt interzise la examen

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024: Astăzi încep probele scrise. Ce obiecte sunt interzise la examen Absolvenții de liceu intră de luni, 1 iulie, în febra examenelor de la Bacalaureat 2024. Astăzi va fi susținută prima probă scrisă, la Limba și literatura română. Accesul candidaților în sala de examen este permis până la ora 8:30, iar proba începe la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea