Rămâi conectat

Ştirea zilei

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Bera Larisa

Publicat

în

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Cătelușa Golden Retriver, Yukanna, a fost găsită vineri seara. Aceasta a fost dată dispărută joi, în zona Galda de Sus.

Citește și: FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Pe pagina Câini Salvamont România – avalanșă și mediu natural a fost postat, joi, un anunț pentru găsirea Yukannei: ”Cățelușa Salvamont a colegului nostru de la Alba, este disparută de aseară. Ajuați-ne cu distribuiri, ca să o găsim, vă rugăm!”

Mobilizarea masivă de pe pagina de socializare, a dus la găsirea cățelușei. „Yukanna a fost găsită! Vă mulțumim tuturor pentru mobilizarea exemplară!!!” au transmis Câini Salvamont România – avalanșă și mediu natural pe pagina de Facebook.

Stăpânul cățelușei este foarte fericit pentru că a putut recupera patrupedul.”Mulțumim frumos pentru implicare! Voluntari Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.),colegilor Salvamont Alba, prietenilor, familiilor care au pornit în căutare de la mic la mare, cunoștințelor, tuturor care au distribuit postarea. După căutări îndelungate Yukanna a ajuns în sânul familiei. Cu ajutorul Celui de Sus totul s-a terminat cu bine! Suntem foarte fericiți!” a transmis într-o postare pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată în zona km 310 al autostrăzii A1: Intervin pompierii din Sebeș

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată în zona km 310 al autostrăzii A1: Intervin pompierii din Sebeș Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, 17 august, în jurul orei 19.40, în zona km 310 al autostrăzii A1. Citește și: INCENDIU izbucnit la un garaj și o anexă gospodărească în Dârlești, comuna Horea: Au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea