Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Weekend cu două anotimpuri, în Alba. Temperaturi de vară sâmbătă, ploi și frig de duminică – Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Weekend cu două anotimpuri, în Alba. Temperaturi de vară sâmbătă, ploi și frig de duminică – Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână

Meteorologii anunță un weekend cu două anotimpuri în județul Alba. Dacă sâmbătă temperaturile ating maxime specifice verii, de duminică vremea se răcește brusc și va ploua în majoritatea zonelor.

Weekendul începe cu vreme însorită și caldă, de vară și încheiem cu vreme autentică de toamnă. Astfel că, în următoarele 2 zile vremea se va schimba brusc, răcindu-se accentuat de la o zi la alta.

Citește și: Cum va fi VREMEA în luna OCTOMBRIE 2024: PROGNOZA METEO anunță zile însorite, fără ploi, cu temperaturi considerabil mai ridicate decât media obișnuită

 

Sâmbătă (28 Septembrie) – Vremea va fi caldă și în general frumoasă. Pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult senin dimineața și variabil la orele prânzului, iar vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări trecătoare. Temperaturile maxime se vor situa între 25 și 29°C, iar cele minime vor porni de la 10..12°C  până la 18..21°C.

În schimb, odată cu venirea serii, cerul se va înnora treptat și îndeosebi de la începutul nopții va ploua (nefiind exclus să se semnaleze temporar și descărcări electrice). Din acest moment, vremea se va răci accentuat.

Duminică (29 Septembrie) – Vremea va fi caracterizată de o răcire accentuată, fiind mohorâtă (cerul va fi acoperit). Va ploua moderat cantitativ (cantitățile de apă vor fi în jur de 15-25 l/m² în zonele joase și 30-40 l/m² în cele înalte), iar vântul va fi activ, având unele intensificări.

Temperaturile maxime de peste zi se vor situa între 9 și 13°C (în continuă scădere odată cu avansarea spre seară), fiind mult mai mici în comparație cu ziua precedentă.

Săptămâna care urmează, vremea se va încălzi din nou, redevenind în general frumoasă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți Alba Iulia City Race 2024 va avea loc sâmbătă, 28 septembrie. Concursul va purta concurenții pe dealul Mamut, prin impresionanta cetate Alba Carolina, prin ”Cealaltă Capitală”, dar și prin orașul Alba Iulia și va avea cinci curse diferite, una […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea