Vrei să previi formarea ridurilor? Iată ce alimente trebuie să consumi
Ridurile sunt consecința procesului de îmbătrânire. Odată cu înaintarea în vârstă, celulele se divid mai lent, iar stratul intern începe să se subțieze. Iată care sunt alimentele care te ajută să previi apariția ridurilor.
Rosii– Contin vitamina C care ajuta la constuctia de colagen la nivelul pielii.
Fructe de padure– Afinele si zmeura contin flavonoide, polifenoli, vitamine, probiotice si antioxidanti care ajuta la protectia pielii.
Ceai verde – Ajuta la regenerarea celulelor pielii.
Miere – Este anti-virala si antioxidanta.
Ulei de masline – Contine antioxidanti si vitamina E care ajuta la hidratarea pielii.
Morcovi, piersici si caise – Contin retinol care ajuta la regenerarea celulelor epitelitate ale pielii.
Cirese, rodii si afine – Sunt surse bune de antioxdanti care previn distrugerea colagenului.
Iaurt si chefir – Lupta cu inflamatiile si reduc roseata.
Peste – Contine uleiurile de care are nevoie pielea.
Nuci – Sunt o sursa buna de grasimi sanatoase.
Avocado – Este bogat in glutation, o componenta anti-imbatranire.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Sănătatea și natură
Alternativa perfectă pentru cafea: Boost de energie și beneficii multiple Băutura care înlocuiește cafeaua pentru dimineți pline de energie, fară efecte secundare. O alternativă mai sănătoasă. Cafeaua este băutura preferată a multor oameni dimineața, oferind un impuls rapid de energie. Cu toate acestea, consumul excesiv poate veni la pachet cu efecte secundare precum nervozitate, palpitații […]
Schimbările climatice vor agrava alergiile. Avertisment pentru persoanele predispuse
Schimbările climatice vor agrava alergiile. Avertisment pentru persoanele predispuse Schimbările climatice bruște din acestă perioadă afecteză persoanele cu alergii și probleme respiratorii, aceste boli crescând cu 30% din cauza intensificării polenului și mucegaiului în aer. Citește și: INSP: Aproape 100 de cazuri noi de COVID-19 în ultima săptămână, în creștere cu 23%. Doi oameni au […]