Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Volei Alba Blaj, două victorii și o înfrângere în primul turneu Under 19

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Volei Alba Blaj, două victorii și o înfrângere în primul turneu Under 19

În primul turneu de volei feminin Under 19, Volei Alba Blaj a înregistrat două victorii și o înfrângere, competiția disputându-se la Târgu Mureș, în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Romulus Guga”.

Echipa pregătită, la fel ca în stagiunea anterioară, de antrenorul sârb Aleksandar Milović va evolua în prima fază a campionatului, în Seria E a Campionatului Național Under 19. Formația din „Mica Romă” a înregistrat, în ordine, rezultatele: 3-1 (21-25, 25-15, 28-26, 25-18) cu CSȘ Târgu Mureș; 3-0 (25-13, 25-15, 25-11) cu CSȘ Bacău și 1-3 (27-25, 20-25, 21-25, 23-25) cu CSU Târgu Mureș, după o confruntare echilibrată, contra oponentului considerat mare favorit.

Începând din acest sezon, faza întâi a competiției se desfășoară sub forma unor turnee, găzduite, pe rând, de echipele participante. În stagiunea precedentă, în linii mari cu același lot, Volei Alba Blaj a evoluat la Under 17, clasându-se pe locul șase la nivel național (turneu final disputat în „Alba Blaj” Arena).

Volei Alba Blaj: Amira Săbăduș, Anastasia Gruiescu, Anastasia Fekete, Larisa Rusu, Lara Ștefănescu, Denisa Coman, Claudia Bocăniciu, Antonia Oltean, Simina Spătăcean, Iulia Mărginean, Mara Mihu, Daria Ocenic, Brianna Barna și nou-venitele Sara Bonde Păltinișanu (CSU Politehnica Timișoara), Georgiana Moșneag și Iulia Corlea (ambele CSȘ Blaj).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Miruna Măda și Denisa Mărcuș, ciclistele din Alba, locul întâi la prima etapă de ciclocross

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna Măda și Denisa Mărcuș, ciclistele din Alba, locul întâi la prima etapă de ciclocross Miruna Măda și Denisa Mărcuș, cliclistele din Alba legitimate la CSM Mediaș, s-au clasat pe locul întâi la prima etapă din Cupa Națională de ciclocross, o dublă victorie pentru sportivele din Stremț. Miruna Măda (din Geoagiu de Sus), în primul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea