Rămâi conectat

Sport

Viitorul Sântimbru în faza regională a Cupei României: adversari Voința Sibiu și Inter Cristian (Brașov)! Vezi programul meciurilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru în faza regională a Cupei României: adversari Voința Sibiu și Inter Cristian (Brașov)! Vezi programul meciurilor

Viitorul Sântimbru va juca în Cupa României, faza regională, cu Voința Sibiu (Sibiu) și Inter Cristian (Brașov). În cazul în care va câștiga grupa, echipa lui Adrian Bicheși va susține finala în deplasare, în 20 iulie, adversar fiind echipa calificată din grupa 1, respectiv Mureș (ASF Pogăceaua), Covasna (ACS Arcuș) și Harghita (CS Gheorgheni-VSK Gheorgheni).

Reprezentanta Albei va juca, în ordine, cu Voința Sibiu (miercuri, 10 iulie) – acasă, respectiv cu Inter Cristian (sâmbătă, 13 iulie) – deplasare. Ultimul joc va fi în 17 iulie, Voința Sibiu – Inter Cristian.

Avem parte de cei mai dificili adversari posibili, dar încercăm să ne calificăm. Important este rezultatul din primul joc”, a punctat antrenorul Adrian Bicheși.

Viitorul Sântimbru, câștigătoarea Cupei României, faza județeană, după 5-1 (3-1) în finala de la Cugir cu Inter Unirea, va reprezenta Alba în faza regională a Cupei României, ediția 2024/2025. Meciurile din grupe sunt prevăzute în 10, 13 și 17 iulie, finala în 20 iulie, iar turul întâi în 31 iulie 2024. De asemenea, formația din Galtiu va disputa Supercupa AJF Alba cu CIL Blaj, campioana Ligii 4, eveniment care nu a mai avut loc din 2018. În urmă cu 8 ani, Viitorul Sântimbru a pierdut, la Galtiu, cu divizionara terță Sănătatea Cluj, în competiția „KO”, scor 1-2, din efectivul de atunci mai fiind Ov. Barna și Ov. Crișan, iar pe banca tehnică Dan Comșa.

Posibilii adversari ai reprezentantei Albei: *Covasna: ACS Arcuș (3-2 în finală cu CSO Baraolt); *Harghita: CS Gheorgheni-VSK Gheorgheni (3-2 în finală cu AS Golimpiakos Odorheiu Secuiesc); *Sibiu: ACS LSȘ Voința Sibiu (7-1 în finală cu Inter Stars 2020 Sibiu); *Brașov: Inter Cristian (5-0 în finală cu Colțea Brașov); *Mureș: ASF Pogăceaua (6-4, după penalty-uri, 2-2 după prelungiri, în finală, cu ACS Sâncrai Nazna).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, victorie extraordinară contra Serbiei la Europeanul Under 18 de volei feminin de la Blaj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Victorie extraordinară obținută de reprezentativa României în a doua etapă a grupelor Campionatului European de volei feminin Under 18 de la Blaj. „Tricolorele” au învins Serbia, scor 3-1 (25-12, 21-25, 25-15, 25-21), luându-și revanșa pentru eșecul din finala mică a Balcaniadei de acum două săptămâni. A fost primul succes repurtat de România la Europene, echipa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea