Rămâi conectat

Actualitate

Viitorul Alba Iulia – FC Bihor Oradea 4-1. Emoţii pentru copii în meciul de mâine

Dragoş Suciu

Publicat

în

Viitorul-Alba-Iulia-300x225Viitorul Alba Iulia a câştigat meciul de astăzi contra campioanei FC Bihor Oradea cu scorul de 4-1, iar echipa antrenată de Raul Unchiaş luptă pentru locul 2 în ultimul meci contra echipei Kinder Sângiorgiu de Mureş. Cu toate că a pierdut primul meci contra Universităţii Cluj cu scorul de 5-1, Viitorul Alba Iulia şi-a revenit foarte bine şi are moralul ridicat înaintea ultimei dispute.

„Un meci mult mai bun decât cel de ieri, copii s-au dăruit mai mult. Ieri am întâlnit o echipă puternică şi cu toate că nu am jucat rău au fost câteva greşeli personale. Azi am jucat destul de bine şi moralul este mai bun. Mâine ne luptam pentru locurile 2-3 cu o echipă bună şi sperăm că vom scoate un rezultat bun. Condiţii de arbitraj corecte si terenul excelent. După multă muncă încep să se vadă rezultatele” a declarat antrenorul formaţiei albaiuliene.

Amintim componenţa lotului echipei antrenate de Raul Unchiaş: Tudor Mărginean, Laurenţiu Sberea, Eduard Soporan, Sergiu Nistor, Adrian Contz, Darius Bruzan, Cristian Florea, Cristian Pascu, Robert Puiu, Alexandru Goţa, Alexandru Nariţa, Andrei Bârdea, Radu Pop, Sebastian Buhăţel, Rareş Chiorean, Darius Petruse, Alexandru Dan, Cristian Stânea (absent din motive medicale), Claudio Roşca Nistor, Cătălin Mario Miclea, Cristian Lăutaru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Se schimbă vârsta de pensionare la femei. Legea intră în vigoare de la 1 septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Se schimbă vârsta de pensionare la femei. Legea intră în vigoare de la 1 septembrie Începând cu data de 1 septembrie 2024, intră în vigoare o nouă lege care va schimba vârsta de pensionare pentru femei. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a venit cu toate amănuntele. Sunt cazuri în care doamnele vor ieși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea