Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

VIDEO/FOTO: Alba Iulia – Autoturism în flăcări în mijlocul oraşului. Pompierii au intervenit înainte ca maşina să explodeze

Bogdan Presecan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Un autoturism marca BMW a luat foc marţi, 29 mai, în jurul orei 17.15, în timp ce se afla pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia.

Şoferul maşinii o femeie de circa 30 de ani a suferit un şoc emoţional în momentul în care a văzut că de sub capota autoturismului începe să iasă fum. Aceasta se pare că tocmai încerca să pornească maşina şi dintr-o dată a observat că motorul maşinii ia foc.

La faţa locului au ajuns de urgenţă pompierii militari ai ISU Alba cu 2 autospeciale, una SMURD şi cealaltă cu spumă de stins incendii. Aceştia au intervenit rapid şi au reuşit să evite o explozie, cu atât mai periculoasă cu cât maşina se afla la câţiva metri de o staţie de autobuz plină cu oameni.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut” În anul 2022, un număr de 45 de casete de beton ce formau un zid de sprijin taluz împotriva alunecărilor de teren, pe o lungime de aproximativ 78 de metri liniari, au fost sustrase de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea