Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Tupeu în trafic la Alba Iulia: O nouă ”românească” pe linia dublă continuă, în centrul orașului. ”Și ne întrebăm de ce sunt accidente”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Tupeu în trafic la Alba Iulia: O nouă ”românească” pe linia dublă continuă, în centrul orașului. ”Și ne întrebăm de ce sunt accidente”

În fiecare zi, în Alba Iulia , au loc tot mai multe accidente. Majoritatea sunt provocate fie de viteza excesivă, neacordarea de prioritate sau nerespectarea regulilor de circulație.

Și dacă se poate face o „românească” de ce nu? La fel ca șoferul care miercuri după-masa a întors pe linie dublă continuă în centrul municipiului Alba Iulia.

Citește și: VIDEO ȘTIREA TA | „Românească” pe linie dublă continuă în centrul municipiului Alba Iulia: ”Ne mai mirăm că nu trece ziua fără accident”

Camera de bord a unui alt participant la trafic a surprins momentul în care un autoturism iese din parcarea marea din zona restaurantului Nepo, schimbă sensul de mers pe linia dubla continuă și iși vede liniștit de drum, chiar dacă la câțiva metri se află un sens giratoriu unde putea întoarce în siguranță și respectând regulile în trafic.

YouTube video

Imaginile au fost trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției: ”Ieșire din parcare de la Nepo, direct pe linie continuă. Și pe urmă ne întrebăm de ce sunt accidente în oraș”, a scris cel care a surprins manevra neregulamentară în trafic.

Astfel de manevre sunt extrem de periculoase și se pot solda cu accidente rutiere grave.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Ziua și accidentul în Alba Iulia: O nouă tamponare la intrare în oraș, în zona Petrom-gară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua și accidentul în Alba Iulia: O nouă tamponare la intrare în oraș, în zona Petrom-gară Nu trece zi fără evenimente rutiere în Alba Iulia. Un nou accident ne-a fost semnalat de cititorii ziarulunirea.ro miercuri după-masa, în zona Petrom-gară.  Citește și: FOTO | Al treilea accident astăzi în zona Sebeș, pe autostrada A1: Tamponare între […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea