Rămâi conectat

Ştirea zilei

Video| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda un mastodont de 600 de t a ridicat grinzi metalice la nodul rutier Alba Iulia Nord

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda un mastodont de 600 de t a ridicat grinzi metalice la nodul rutier Alba Iulia Nord

Astăzi dimineață, pe o ceață deasă, antreprenorul lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda a ridicat și a montat grinzi de tablier metalic la breteaua numărul 1 a viitorului nod rutier Alba Iulia Nord, care va face conexiunea cu Drumul Național prin sensul giratoriu existent.

Pentru ridicarea grinzilor metalice a fost utilizată o macara de 600 de t, de la cunoscuta firmă Deme Macarale, utilaj adus din nodul rutier Sebeș unde a fost utilizat la supratraversarea autostrăzii A1.

YouTube video

 Momentan, la nodul rutier Alba Iulia Nord s-au ridicat și montat doar două grinzi din tablier metalic, de tip COR-TEN, în zonă nefiind relocată linia de înaltă tensiune, care împiedică continuarea lucrărilor la supratraversarea peste calea ferată.

Potrivit surselor noastre, prezența mastodontului de 600 de t pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda va ultima din acest an, întrucât la supratraversarea pe care DN-ul o va avea la autostradă în zona „Pârâul Iovului”, lucrările de ridicare și montare a structurii metalice se vor realiza abia anul viitor.

YouTube video

Probabil, în ritmul în care ne-a obișnuit Pizzarotti, progres de cca. 2 puncte procentuale lunar, circulația pe autostrada Sebeș-Turda lotul 1, se va putea deschide parțial prin vara-toamna anului 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT rutier pe raza localității Miraslău: Un biciclist acroșat de un autoturism. Traficul este îngreunat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE | ACCIDENT rutier pe raza localității Miraslău: Un biciclist acroșat de un autoturism. Traficul este îngreunat Un accident rutier a avut loc joi, 8 august, în jurul orei 13.00, pe raza localității Miraslău. Un biciclist a fost lovit de o mașină. Citește și: ACCIDENT în Ocna Mureș | O tânăra de 18 ani a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea