VIDEO. Noi asfaltări pe Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, între podul peste râul Ampoi și drumul care care duce spre Ciugud

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Noi asfaltări se fac pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda, care are 17 kilometri și cuprinde segmentul de la Sebeș până la Pârâul Iovului.

Luni, în jurul amiezii, firma Europexpres, prestatorul contractat de Pizzaroti pentru a face asfaltările, turna primul strat de asfalt (AB2), aproape de DJ 107 C, pe sensul de mers Turda – Sebeș.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Între podul peste râul Ampoi și DJ 107 C, pe o distanță de circa 1,2 kilometri, tot terasamentul este adus la nivel, iar pe măsură ce se va așterne balast stabilizat, toată această porțiune va fi asfaltată.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În momentul în care se va finaliza asfaltul în această zonă, pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, se va ajunge la circa 6 kilometri de drum cu asfalt.

Citește și VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: Aproape cinci kilometri de asfalt pe lotul 1. Se lucrează în apropierea viitorului nod rutier Alba Iulia Nord

Terasamentul autostrăzii dintre Lancrăm și Oarda, un segment de circa 3,5 kilometri, pare să fie la faza în care se poate așterne balast stabilizat, iar ulterior asfalta, lucru care ar proteja terenul peste iarnă.

Meteorologii anunță vrem bună până la jumătatea lunii noiembrie, care i-ar permite antreprenorului general să asfalteze, dacă nu tot terasamentul măcar o porțiune între Lancrăm și Oarda.

Citește și FOTO/ VIDEO/ Autostrada Sebeș – Turda: Progresele din luna septembrie, de pe lotul 1

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419