VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: Aproape cinci kilometri de asfalt pe lotul 1. Se lucrează în apropierea viitorului nod rutier Alba Iulia Nord

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Autostrada Sebeș – Turda, lotul 1 (17 kilometri de la Sebeș până la Pârâul Iovului). Marți, de la podul Ampoi până la primul drum județean, DJ 107 C, care duce spre Teleac (comuna Ciugud), se lucra la terasament. Foarte probabil și această zonă, de circa un kilometru, va ”vedea” asfaltul în acest an.

Imediat după supratraversarea drumului județean un finisor sau o stație de asfaltare, făcea ultimele finisaje la asfalt.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În apropiere de Alba Iulia Nord se lucra la asfaltări, aproape de culeea viitorului viaduct care va supratraversa calea ferată. E foarte posibil ca la sfârșitul acestei săptămâni să fie asfaltată toată porțiunea dintre drumul care duce spre Fabrica Florea și până în apropiere de kilometrul 15 Alba Iulia Nord. (circa 800 de m)

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Până în prezent, aproape cinci kilometri din lotul 1 sunt asfaltați, iar până la sfârșitul anului, într-un scenariu optimist, peste 10 kilometri din ar putea ”vedea” asfaltul.

Citește și FOTO, VIDEO. Premieră pe Autostrada Sebeș-Turda, lotul I: Toate grinzile la podul peste râul Mureș au fost montate

În cazul în care vremea va fi satisfăcătoare, circulația ar putea fi deschisă la sfârșitul anului viitorul pe lotul I.

Loturile 3 și 4 s-au deschis în vară, iar lotul 2 avansează greoi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

A10 10 octombrie 2018 at 10:48

Doua loturi, trebuie numa sa il mai gasim pe Lefter Popescu

Comentariile sunt oprite