Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | Nicușor Stanciu, căpitanul României, a primit placheta de onoare a ISU Alba: ”Sunt mândru și onorat să mă aflu aici! Nu vă zic cel mai bun să câștige, pentru că toți sunteți învingători”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicușor Stanciu, căpitanul României, a primit placheta de onoare a ISU Alba: ”Sunt mândru și onorat să mă aflu aici! Nu vă zic cel mai bun să câștige, pentru că toți sunteți învingători”

Nicolae Stanciu, căpoitanul României, a participat joi, 25 iulie 2024, la deschiderea concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, etapa zonală, de la Alba Iulia.

Internaționalul român a primit cu această ocazie placheta de onoare a Inspectoratului pentru Situații de Uregență ”Unirea” a județului Alba, înmânată de către Inspectorul șef Colonel Ovidiu Costea, în semn de apreciere pentru activitatea sportivă desfășurată, dar și pentru performanțele obținute la echipa națională.

Citește și: VIDEO: Nicolae Stanciu, căpitanul României, bucurie pentru sute de copii albaiulieni la Biserica „Sfântul Nectarie”!

 

”Astăzi, pe stadionul unde a debutat în urmă cu 17 ani în fotbalul mare într-un meci de Liga I între Unirea Alba Iulia și Steaua București, un meci câștigat de echipa noastră, îl avem pe Nicușor Stanciu. Vreau să îi mulțumesc pe această cale și să îi urez succes în tot ceea ce face de acum încolo. Era păcat să nu ne bucurăm de prezența lui și mai ales să îl rog să deschidă această ediție a concursurilor profesioniste”, a spus Inspectorul șef Colonel Ovidiu Costea.

YouTube video

”Vreau să vă mulțumesc că ați reușit să ajungeți în orașul nostru și sper să vă simțiți bine. Sunt mândru și onorat să mă aflu aici. Vă apreciez mult, la fel și munca pe care o depuneți și ceea ce faceți. Am mari emoții și cred că mă descurc mai bine dacă vorbesc în vestiar în fața colegilor, dar voiam să știți cât vă apreciez și știu câtă muncă depuneți și, indiferent cine va lua locul I la acest concurs, să fiți mândri de ceea ce faceți și cum ne ajutați mereu. Nu vă zic cel mai bun să câștige, pentru că toți sunteți învingători și vă felicit!”, a declarat Nicușor Stanciu în deschiderea competiției.

Căpitanul echipei naționale de fotbal a României s-a fotografiat alături de fanii care îl așteptau pe Stadionul Cetate, dar și cu concurenții și a dat autografe, spre bucuria celor mici mai ales.

Nicușor Stanciu a participat în scurta vacanța petrecută în Alba după Euro 2024, la mai multe acțiuni de suflet, recent fiind prezent la întâlniri cu copiii din Craiva sau Șard și a adus bucurie la sute de copii din Alba Iulia, fiind prezent ore bune alături de aceștia la un eveniment găzduit de Biserica „Sfântul Nectarie” din Micești (preot Liviu Marius Popa).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT la Cisteu de Târnavă: Trafic blocat în urma unei coliziuni între un autocamion și două autoturisme

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT la Cisteu de Târnavă: Trafic blocat în urma unei coliziuni între un autocamion și două autoturisme Un accident a avut loc joi, 25 iulie, în jurul orei 16.45, pe raza localității Cisteiu de Târnavă între un autocamion și două autoturisme. Două persoane ar fi suferit leziuni corporale. Trafic blocat pe raza localității Cisteiu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea