Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO/ ISU Alba și Apa CTTA intervin la Răchita cu ajutoare de urgență. Bidoane cu apă și lapte pentru copii au fost împărțite în zonă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imagini de coșmar pe Valea Sebeșului. În urma viiturilor puternice formate pe dealurile din zonă, sâmbătă  au fost afectate sute locuințe, anexe gospodărești, drumuri, terenuri agricole și autoturisme.

În această dimineață, reprezentanții ISU Alba împreună cu reprezentanții Apa CTTA, directorul filialei Sebeș, Radu Şerbănescu și Ioan Dreghiciu, director general adjunct de la APA CTTA au împărțit bidoane cu apă și lapte pentru copiii din zonă.

Populație este avertizată să nu consume apă din fântâni în zonele inundate și să aștepte  dezinfecția lor de către  Autoritatea de Sănătate Publică.

 

 

 

YouTube video

YouTube video

”Am intervenit încă de aseară. Am venit în recunoașterea drumului să vedem posibilitatea în care să ajungem cu cisterna de apă. Știam de aseară că energie electrică nu mai este, stația de pompare nu mai funcționează și apa nu mai ajunge la populația din Răchita. Am studiat cu domnul director general adjunct posibilitatea de a aduce o conducă aeriană de la stația de tratare a apei Sebeșel până la intrarea în sat ca să aibă locuitorii apă până se remediază lucrurile. Momentan am venit cu cisterne cu apă. Încercăm să-i ajutăm pe oameni cu tot ce se poate”, a declarat Radu Șerbănescu, directorul filialei Sebeș APA CTTA.

La acest moment, în zonă se află și armata care evaluează podul care face legătura cu localitatea Răchita. Accesul în zonă este limitat penntru că podul a fost rupt și căile de acces sunt limitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți Un adolescent de 16 ani din Șugag a furat o mașină și a încercat să fugă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea