Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Florin Cîțu s-a vaccinat cu a treia doză: „Am văzut ieri un protest cinic ieri în ziua cu cele mai multe infectări”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Florin Cîțu s-a vaccinat cu a treia doză: „Am văzut ieri un protest cinic ieri în ziua cu cele mai multe infectări”

Prim-ministrul Florin Cîţu s-a vaccinat cu a treia doză, astăzi, la ora 11.00. Evenimentul a avut loc la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

„Astăzi am făcut cea de a treia doză recomandată de medici pentru a mă proteja in continuare de coronavirus. Îi incurajez pe toţi cei care au deja 6 luni de la prima schemă să vină să işi facĂ doza trei. În egală măsură îi incurajez şi pe cei care nu s-au vaccinat deloc să vină să o facă. Este o presiune mare pe spitale, iar singura soluţie este să ne vaccinăm”, a declarat Cîţu.

Întrebat unde s-a gresit şi cine este responsabil pentru că nu s-a ajuns la acel obiectiv de 10 milioane de persoane despre care vorbea în luna ianuarie, premierul a declarat că acest lucru se cauzează faptului că mesajele anti-vaccinare sunt mult mai des promovate decât campania Guvernului.

„Obiectivul era legat de numărul de doze pe care doream să le avem în România pentru ca oamenii să se vaccineze, implicit spuneam că vom avea în România dozele respective. Un protest desfăşurat ieri, un protest cinic in ziua cu cele mai multe persoane vaccinate arată însă că mulţi nu vor să facă acest lucru. Avem o mişcare susţinută de partide cu un mesaj anti-vaccinare, mesaj preluat de televiziuni. Campania de vaccinare nu a fost prezentată aşa cum au fost promovate mesajele anti-vaccin. De asemenea, este responsabilitatea fiecăruia să se vaccineze. Aşa îi putem proteja pe cei apropiaţi”, a adăugat premierul.

Sursa: observatornews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea