Rămâi conectat

Sport

VIDEO: ex-uniristul Alex Giurgiu, goluri de poveste marca „Hagi” pentru CS Ocna Mureș contra „virușilor verzi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alexandru Giurgiu, fostul căpitan al Unirii Alba Iulia, a marcat două goluri de poveste, în stilul „Regelui” Gheorghe Hagi, în partida din Vinerea Mare, din play-out-ul Seriei a 9-a a Ligii a 3-a, dintre CS Ocna Mureș și Sănătatea Cluj, scor 4-0 (2-0).

Sunt cele mai frumoase reușite din carieră, practic reușite de excepție.  A fost vorba de inspirația de moment„, a spus fotbalistul albaiulian în vârstă de 29 de ani, recunoscut ca un excelent executant al loviturilor libere. Produs 100 la sută al Unirii Alba Iulia, Giurgiu a ajuns la 5 goluri pentru echipa ocnamureșeană, unde s-a transferat în iarnă, totalizând 8 reușite în acest sezon.

Jucătorul de picior stâng, purtător al tricoului cu nr. 10 la „Soda dragă”, a avut două șuturi de senzație, momente în care a arătat că se ridică la înălțimea numărului de pe tricou. Mai întâi a deschis scorul în minutul 26, cu un eurogol, din lovitură liberă de pe dreapta, din  fața băncii de rezerve a vizitatorilor, de la 27-28 de metri, șut în vinclu, în diagonală, bară-gol!

Vezi aici golul lui Giurgiu din lovitură liberă:

 

YouTube video

 

Peste 7 minute a urmat o altă execuție fabuloasă, prin care s-a făcut 2-0, mai spectaculoasă decât prima, o șut din apropierea centrului terenului, în stilul lui Hagi. în perioada Real Madrid, după o recuperare, de la circa 50 de metri, ce l-a surprins pe nefericitul goalkeeper advers Alexandru Țărmure, devenit un simplu spectator la trasorul mijlocașului advers.

Vezi aici execuția lui Giurgiu de la centrul terenului:

YouTube video

 

 

Până la final ocnamureșenii lui Paul Ciucă au mai înscris în două rânduri, prin Ceaca (83) și Vasinc (87) – și acesta cu un șut splendid, pentru cea mai clară victorie stagională.

„Goluri de povestit nepoților. Îmi felicit jucătorii, au făcut un meci excelent astăzi. Vasinc a marcat un gol superb astăzi, dar ca cele două înscrise de Giurgiu, mai ales al doilea, eu nu am văzut pe viu cât am jucat, de când antrenez sau mă uit la fotbal”, a menționat Paul Ciucă.

Giurgiu a fost cedat în 2011 la Drobeta Tr. Severin, Unirea încasând 25.000 de euro în cazul său și a promovat în Liga 1 cu gruparea de lângă Dunăre. A jucat în Liga 1 pentru Drobeta Tr. Severin și Astra Giurgiu, a fost legitimat și la Dinamo, trecând și în Bulgaria (la Slavia Sofia), dar și pe la Farul Constanța sau SC Bacău.

În 2017, aidoma lui Ciprian Selegea s-a întors la Alba Iulia pentru a pune umărul la relansarea formației sale de suflet ajunsă acum în punctul maxim al dezamăgirii.

sursa video: SODA TV (Tavi MACARIE)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea