Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | ”Descoperă Rowmania” 2024, la Alba Iulia: Zeci de participanți înscriși în competiția de vâslit de pe râul Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Descoperă Rowmania” 2024, la Alba Iulia: Zeci de participanți înscriși în competiția de vâslit de pe râul Mureș

Descoperă Rowmania 2024 are loc astăzi, 3 august, în zona Podului peste Mureș (Cartierul Partoș, ieșirea spre Sebeș).

Descoperă Rowmania a revinit la Alba Iulia în căutarea noilor campioni la vâslit. Indiferent de vârstă, experiență sau condiție fizică, toți sunt invitați să se alăture echipajului de 11 vâslași într-o competiție de viteză în canotci de 10+1 locuri.

Chiar dacă nu participi la concurs, poți veni să susții echipele și să te bucuri de o zi în natură. Îi poți aduce și pe cei mici, care vor avea ocazia să participe la un atelier special de construcție a bărcii.

Evenimentul a început la ora 9.30 cu înscrierea participanților și acomodarea cu ambarcațiunile (echipe).

Între orele 11:45 – 12:00 se va stabili ordinea de intrare în concurs și va avea locședința tehnică (instructajul).

YouTube video

Desfășurarea concursului de canotcă – serii, semifinale, finală – va avea loc în intervalul 12:00 – 14:00, urmat festivitatea de premiere.

În intervalul 11:00 – 14:00 este organizat un atelier pentru copii – Construcție de machete de canotci.

Evenimentul este organizat de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 în colaborare cu Primăria Municipiului Alba și Clubul Sportiv Municipal Alba, cu sprijinul partenerului Aqua Carpatica.

Descoperă Rowmania este o campanie dedicată promovării patrimoniului hidrografic românesc, lansată acum aproape 12 ani de Ivan Patzaichin. Scopul acestei inițiative este de a reconecta oamenii cu natura prin intermediul vâslitului și al canotcii. Proiectul face parte din programul mai amplu al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, Apele Unite ale României, care vizează implicarea comunităților în protejarea și valorificarea resurselor de apă și a peisajului urban riveran.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT pe trecerea de pietoni în Alba Iulia: O femeie de 34 de ani, lovită de o mașină, în timp ce traversa regulamentar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT pe trecerea de pietoni în Alba Iulia: O femeie de 34 de ani, lovită de o mașină, în timp ce traversa regulamentar Un accident rutier a avut loc sâmbătă la amiază, în Alba Iulia. O femeie de 34 de ani a fost lovită de o mașină în timp ce traversa regulamentar, pe trecerea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea