Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO| Deputatul PNL Florin Roman: ”Am votat astăzi cu gândul la o Românie normală, în care cineva nu ne împarte în ăștia și ăștialalți”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul de Alba, Florin Roman, a votat astăzi, la ora 9:30, la secția amenajată în incinta Căminului pentru vârstnici din Alba Iulia.

Florin Roman, deputat PNL, a fost însoțit de familie la votul pentru alegerile prezidențiale de astăzi. Luptător acerb în Parlamentul României, cu nenumărate proiecte de lege „trecute în CV”, deputatul de Alba, Florin Roman, a declarat că bătălia împotriva PSD continuă, iar România trebuie să facă un pas în față, pentru „o Românie normală”.

”Am votat astăzi cu gândul la o Românie normală, o Românie în care cineva nu ne împarte în ăștia și ăștialalți, am votat astăzi și cu gândul la cei care și-au bătut joc de România normală și am dat un vot de sancțiune împotriva celor care au scos un milion de români în stradă cu ocazia ordonanței 13.

YouTube video

Am dat un vot împotriva celor care au bătut românii și i-au gazat în 10 august, am dat un vot și împotriva celor care au dat drumul pe străzi celor 22 de mii de criminali, violatori și tâlhari.

Îi îndemn pe români să iasă la vot, este o zi importantă și prezența la vot contează foarte mult”, a spus Florin Roman după ce a votat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Centrul de tineret cu bazin de înot, sală de gimnastică și bowling de la Teiuș, tot mai aproape de finalizare: Stadiul lucrărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul de tineret cu bazin de înot, sală de gimnastică și bowling de la Teiuș, tot mai aproape de finalizare: Stadiul lucrărilor Lucrările la noul centru de tineret care se construiește pe str. Clujului, pe locul târgului din Teiuș, sunt tot mai aproape de finalizare. În aceste zile se lucrează la finisajele interioare, se montează […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea