Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO: Deputatul de Alba, Florin Roman, după ce s-a aprobat finanțarea Monumentului Marii Unirii de la Alba Iulia: ”Se poate și în opoziție să treci legi, dacă te bați și nu renunți”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce s-a zbătut aproape un an de zile și a recurs chiar și la grevă pentru ca legea Monumentului Marii Uniri de la Alba Iulia să fie adoptată, marți, deputatul PNL de Alba, Florin Roman, și-a văzut visul împlinit.

Camera Deputaților a dat undă verde pentru construirea acestuia și a alocat de la bugetul de stat 18,8 milioane lei, pentru întreaga investiție. Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, deputatul a ținut să menționeze  că” se poate și în opoziție să treci legi, dacă te bați și nu renunți”. 

”Astăzi mi s-a împlinit un vis! Legea Monumentului Marii Uniri de la Alba Iulia a fost votată în plenul Camerei Deputaților! A fost o muncă de aproape un an: amendamente, declarații, interpelări și apariții TV, grevă japoneză și chiar spre greva foamei! A fost un efort fantastic! Mulțumesc tuturor celor care au pus umărul la treabă, din păcate, prea puțini! Se poate și în Opoziție să treci legi, dacă te bați și nu renunți!”, a scris acesta pe facebook.

Tot pe rețeaua de socializare, deputatul a postat un video cu declarația făcută la Camera Deputaților după aprobarea legii, în care acesta reamintește parcursul proiectului și le mulțumește colegilor care au votat proiectul.

”Mă bucur că astăzi, în sfârșit, putem vorbi de nașterea monumentului de la Alba Iulia, care nu înseamnă o simplă piatră așa cum spun unii, înseamnă un monument sacru, pentru memoria eroilor noștri. 22 de metri înălțime, în fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia. Vă mulțumesc tuturor pentru votul de astăzi. Doamne ajută!”, a spus liberalul.

Întreaga declarație poate fi văzută în video-ul de mai jos:

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea