Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO | Circulaţia rutieră ÎNCHISĂ pe podul de la Gâmbaş, din cauza degradărilor: Localnicii din sat, adunare pentru deblocarea podului. Motivul, ruta alternativă impracticabilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulaţia rutieră ÎNCHISĂ pe podul de la Gâmbaş, din cauza degradărilor: Localnicii din sat, adunare pentru deblocarea podului. Motivul, ruta alternativă impracticabilă

Din cauza degradărilor tot mai accentuate, podul de peste râul Mureş din Gâmbaş, situat pe drumul județean DJ 107Z: Ciumbrud (DJ107E) – Păgida – Gâmbaș, va fi închis circulaţiei rutiere şi pietonale, potrivit unei hotărâri adoptate, marți 23 iulie, de către consilierii judeţeni.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA: Podul de acces spre satul Gâmbaș, tot mai distrus pe zi ce trece. Localnic: ”Noi, aici, la 3 km de Aiud, suntem uitați de lume. Ce ziceți, este normal să ne fie frică să traversăm acest pod?”

Deoarece degradările care apar la pod sunt tot mai accentuate și sunt semnalate și de locuitorii din zonă cu privire la siguranța circulației rutiere, administratorul drumului județean va lua măsuri de închiderea circulației rutiere și pietonale pe podul drumului județean DJ 107Z de la km 7+800 în localitatea Gâmbaș – municipiul Aiud, județul Alba pentru asigurarea siguranței circulației”, se arată în referatul de aprobare a proiectului de hotărâre.

YouTube video

În toamna anului trecut, tot printr-o hotărâre a Consiliului Județean (CJ) Alba, pe podul în cauză, au fost instituite restricții de circulație autovehiculelor cu masa mai mare de 5 tone și restricții de viteză autovehiculelor, la maxim 5km/h.

Alternativa de ocolire este drumul județean: DJ 107E: Aiud (DN1) – Ciumbrud – Păgida – Gâmbaș.

Miercuri seara, localnicii s-au adunat pentru a solicita deblocarea podului, motivul fiind faptul că ruta alternativă oferită de CJ este impracticabilă.

”Drumul pe care l-au oferit ca alternativă este impracticabil. Practic, au blocat două sate. S-a vorbit la consiliu, s-a deblocat accesul și vor veni mâine pentru a găsi o variantă de mijloc.

Noi vrem un ponton pentru traversare, cât timp va dura lucrarea.

În caz de poliție, ambulanță, suntem blocați aici. Pompierii pe drumul ce l-au oferit ca alternativă e imposibil să ajungă, să nu mai zicem în caz de ploaie”, a declarat un localnic pentru ziarulunirea.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Drumul dintre Vingard și Ohaba, finalizat înainte de termenul stabilit prin contract. Investiție de aproape 30 de milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul dintre Vingard și Ohaba, finalizat înainte de termenul stabilit prin contract. Investiție de aproape 30 de milioane lei Drumul dintre Vingard și Ohaba a fost finalizat înainte de termenul stabilit prin contract, printr-o investiție de aproape 30 de milioane de lei. Citește și: Drumul comunal 34 Veza – Crăciunelu de Jos va fi modernizat. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea