FOTO ȘTIREA TA: Podul de acces spre satul Gâmbaș, tot mai distrus pe zi ce trece. Localnic: ”Noi, aici, la 3 km de Aiud, suntem uitați de lume. Ce ziceți, este normal să ne fie frică să traversăm acest pod?”

Podul care duce spre localitatea Gâmbaș, componentă a municipiului Aiud, se deteriorează vizibil pe zi ce trece. În speranța că se va face auzit pentru a se lua măsuri, un localnic a trimis un mesaj pe adresa redacției, însoțit de câteva fotografii în care se poate observa starea proastă a podului.

”Sunt dintr-o localitate de lângă Aiud, mai pe scurt Gâmbaș, iar podul nostru, pe care circulăm, devine pe zi ce trece tot mai distrus de mașinile de tonaj mare care lucrează la autostrada Sebeș  – Turda. Domnul reprezentant al satului nostru nu ia niciun fel de măsură ca cei de la primărie să remedieze această problemă… Bine că unii dintre noi știm înota, deoarece acest pod într-o bună zi nu va ma rezista…

Ce ziceți domnilor, este normal să ne fie frică să traversăm acest pod?  ”, ne scrie cetățeanul.  Totodată, acesta a precizat că se așteaptă ca într-o săptămână să rămână fără cale de acces. ”Noi, aici, la 3 kilometri de Aiud, suntem uitați de lume. Gândiți-vă că fără acest pod nu mai putem ajunge în sat”, a conchis acesta.

Sesizări am primit și din parte altor cetățeni, care spun că riști să faci pană dacă te încumeți să treci podul, fiind ”o grămadă de cuie ieșite”.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...