VIDEO: Ce bunătăţi se gătesc la Cugir! Juraţii MasterChef nu îşi pot da seama unde a învâţat Mihai Toader să gătească!
Cugireanul Mihai Toader a trecut si de cea de-a treia etapă a concursului de gătit Masterchef! Cele două probe ale concursului nu au fost deloc uşoare si i-au pus pe concurenţi in dificultate. Pentru prima încercare, aceştia au trebuit sa pregăteasca un aperitiv.
Indicaţiile din partea juriului pentru concurenţi au fost foarte clare: preparatul să fie de dimensiuni mici, fără ca cel care-l serveşte să fie nevoit să foloseasca cuţit sau furculiţă sau să se murdăreasca mâncându-l . La sfârşitul probei, juraţii au nominalizat cinci farfurii “dezastruoase” si au ales cinci farfurii atrăgătoare, printre care si cea a lui Mihai.
După ce au gustat, farfuria lui a ramas goală, semn ca juraţii nu au fost impresionaţi doar de felul cum arăta aperitivul, ci şi de gust.
Pentru următoarea încercare, cei trei câştigători de pâna acum ai concursului Masterchef au pregătit câte un preparat special. Câştigătorul probei anterioare a avut rolul de a alege unul dintre cele trei preparate pentru a fi gătit de colegii săi in cadrul celei de-a doua probe. Acesta a ales pentru ceilalţi concurenţi pieptul de rata gătit de D’Artagnan, iar pentru el insuşi un preparat mai simplu, după cum au spus concurenţii si juriul, muşchi de vită in crustă.
După 90 de minute de muncă , presiune si emoţii, pieptul de rată gatit de Mihai i-a impresionat din nou pe jurati care au hotarat ca Mihai ramane in Masterchef! Spre deosebire de celelalte doua ediţii în care concurenţii îşi puteau manifesta bucuria chiar dupa ce erau anunţati ca au ramas in concurs, in această ediţie, după aflarea rezultatelor, aceştia ramâneau, alături de colegii lor in bucătăria Masterchef, într-o atmosferă mai degrabă sobră. Chiar dacă nu a mai putut sa sară in sus de bucurie, Mihai a exprimat in cuvinte bucuria foarte mare pe care a trăit-o:
“Senzaţie unică. După fiecare etapă pe care o trec, pentru mine e o fericire în plus. Tot mai mare. Tot mai mare. N-am apucat incă să-l anunţ pe tatal meu. Sper sa fie si el fericit, să vadă că am avut dreptate si ăsta-i visul meu.”
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
Tradiții și superstiții de Ignat, ziua în care sunt sacrificați porcii. Cum vor fi pedepsiți cei care muncesc în această zi
În tradiția creștină românească, tăiatul porcului are o dată bine stabilită. Această zi este denumită Ignat, deoarece în calendarul creștin-ortodox, ziua coincide cu Sfântul Ignatie Teoforul Despre Sfântul Ignatie Teoforul prăznuit pe 20 decembrie se ştie că a lăsat Bisericii documente preţioase – scrisorile sale dedicate comunităţilor crestine prin care trecea pe drumul martiriului, care […]
Secțiune Articole Similare
-
Curier Județeanacum 21 de ore
Mesaje de Crăciun 2024 în limba italiană, traduse în limba română. Cântece tradiționale de Crăciun în limba italiana
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Daniel 2024. Viața Sf Daniel și semnificația numelui
-
Curier Județeanacum o zi
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
Mesaje de Sfântul Daniel 2024: URARI, FELICITARI și SMS-uri de LA MULȚI ANI pe care le poți trimite celor dragi
-
Actualitateacum 13 ore
De ce se taie porcul pe 20 decembrie, de IGNAT. Tradiții și obiceiuri
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
17 decembrie 2024: Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Daniel. Rugăciunile proorocului și a celor trei tineri aruncați în cuptor