Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: La nodul rutier de la Sebeș se lucrează încet și… foarte încet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrările pe Autostrada Sebeș-Turda, la nodul rutier de la Sebeș, avansează într-un ritm foarte lent. Practic, în ultimele două săptămâni, exceptând culeele de la Calea Vacii – de la jumătatea Lancrămului –, nu s-au înregistrat progrese semnificative.

Nici măcar podul tehnologic de la râul Sebeș nu a fost refăcut. Nici culeele de la sensul giratoriu de la Lancrăm un s-au mai ”înălțat”.

Citește și:  FOTO-VIDEO: Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, progres dezamăgitor în luna iunie 2018

YouTube video

Singurul zonă în care s-au înregistrat progrese foarte mici, este podul peste râul Sebeș, unde se lucra la armătură pentru a se turna placa de suprabetonare. Chiar și aici, având în vedere că grinzile au fost montate de aproape două luni, progresul este dezamăgitor.

Citește și: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1. Dealul de la Pârâul Iovului, excavat continuu, aproape de nivelul terasamentului de pe lotul 2

Realizarea nodului rutier de la Sebeș, care are termen de 18 luni de la obținerea autorizației de construcție, respectiv din primăvara acestui an, dacă nu se întâmplă minuni, este puțin probabil să fie finalizată în termen, respectiv până la finalul anului 2019, după cum arată lucrările în teren.

Nodul rutier de la Sebeș și lotul 1 al autostrăzii, în condițiile în care mobilizarea nu va crește, vor fi finalizate în 20-20 cel mai probabil.

Citește și:  FOTO-VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: S-au reluat lucrările după ploile care au durat aproape două săptămâni

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea