FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1. Dealul de la Pârâul Iovului, excavat continuu, aproape de nivelul terasamentului de pe lotul 2

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1. Dealul de la Pârâul Iovului, excavat continuu, aproape de nivelul terasamentului de pe lot ul 2.

Dealul de la Pârâul Iovului, de pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda, care a fost excavat continuu, este aproape de nivelul terasamentului de pe lotul 2, după ce de aici au fost scoase tone de pământ și transportate în alte zone ale autostrăzii, în care a fost nevoie de ele.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Porțiunea de la Alba Iulia Nord și Dealul de la Pârâul Iovului sunt principalul punct fierbinte de pe lotul 1 al autostrăzii.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Citește și:  FOTO-VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: S-au reluat lucrările după ploile care au durat aproape două săptămâni

Firma prestatoare a avut o mobilizare excepțională, lucrând atunci când a fost posibil de dimineața până seara. Acest lucru a fost vizibil pentru că în partea dinspre Sântimbru s-a ajuns cu excavarea aproape de nivelul terasamentului de pe lotul 2, care se întinde până la Aiud.

Pentru prima dată, la Sântimbru, utilajele lucrau lângă drumul național, zonă în care se va face un sens giratoriu.

Citește și: Citește și:  FOTO-VIDEO: Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, progres dezamăgitor în luna iunie 2018

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea.

Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Citește și:  VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1/ Stadiul lucrărilor la sfârșitul lunii mai 2018

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419