FOTO-VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: S-au reluat lucrările după ploile care au durat aproape două săptămâni

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

După ce au încetat ploile care au durat aproape două săptămâni, antreprenorul lotului 1 al autostrăzii Sebeș-Turda, a reluat destul de „timid” lucrările.

Citește și:  FOTO-VIDEO: Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, progres dezamăgitor în luna iunie 2018

ELIT

În zona de la Oarda, se lucra la culeea de pe partea dreaptă a văii, iar în zona fostei case de sub viaduct, practic s-a făcut „curățenie” ca și cum aceasta nici nu ar fi existat.

La viitorul pod peste râul Mureș, la ultimii patru piloni și la lansarea grinzilor, se avansează în ritm de melc.

În zona viitorului nod rutier Alba Iulia Sud se lucra la asfaltare, iar la viitorul pod peste râul Ampoi, s-a turnat aproape toată placa de suprabetonare pe un sens, spre Turda.

Citește și:  VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1/ Stadiul lucrărilor la sfârșitul lunii mai 2018

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419