Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Alexandru Pelici, antrenorul CSM Unirea Alba Iulia, după calificarea în Cupa României: „Victorie pentru Centenarul clubului și pentru suporteri”! Bucurie pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a reușit un rezultat extraordinar în turul al treilea al Cupei României, eliminând pe „Cetate” divizionara secundă CSC Șelimbăr, după victoria cu 2-1 (0-0).

Mâna lui Alex Pelici se vede din plin în evoluția grupării din Cetatea Marii Uniri, divizionara terță fiind vioara întâi a partidei disputate în fața unei asistențe de 1500 de spectatori, record al ultimilor ani, la casa de bilete fiind coadă înaintea disputei.

YouTube video

„Alb-negrii” trăiesc clipa, visează la vremurile de altădată, succesul fiind dedicat de antrenorul Alexandru Pelici Centenarului clubului, dar și suporterilor prezenți la arenă.

CSM Unirea Alba Iulia a reușit un rezultat notabil, asta după o prestație de apreciat în compania unui oponent din eșalonul superior.

YouTube video

În 28 august va fi play-off-ul Cupei României, fază în care vor intra și 8 echipe de pe prima scenă.

Citește și:  FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr 2-1 (0-0), în turul al treilea al Cupei României | „Alb-negrii” au dat lovitura și au eliminat divizionara secundă!!!

Obiectivul nostru este să prindem grupele Cupei Românei, un obiectiv îndrăzneț pentru o echipă de Liga 3. A fost o victorie importantă, muncită, realizată cu sufletul. Îmi felicit jucătorii, pentru modul cum au evoluat pe o asemenea căldură. Am avut un portar inspirat, la o ocazie acută de adversari la 0-0, în prima repriză, dar lși jucători inspirați care au făcut diferența în momentele importante, Este o calificare care ne dă încredere pentru ce urmează. Este un pas mare și în același timp un cadou pentru Centenarul clubului. Dedicăm acest rezultat tutor suporterilor uniriști și celor care cred în noi”, a spus antrenorul Alexandru Pelici.

Sursa video: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr 2-1 (0-0), în turul al treilea al Cupei României | „Alb-negrii” au dat lovitura și au eliminat divizionara secundă!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia  a depășit duelul de foc de pe „Cetate”, cu divizionara secundă CSC Șelimbăr, victorie cu 2-1 (0-0), „alb-negrii” calificându-se în play-off-ul competiției, în condițiile în care în acest sezon obiectivul este să acceadă în grupele Cupei României. Echipa din Cetatea Marii Uniri a făcut o victimă de lux, ocupanta poziției a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea