Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | Accident MORTAL pe DN 66: Un minor de 17 ani a intrat cu mașina într-un autocar. Șoferul și pasagerul au DECEDAT, 18 municitori străini au fost răniți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL pe DN 66: Un minor de 17 ani a intrat cu mașina într-un autocar. Șoferul și pasagerul au DECEDAT, 18 municitori străini au fost răniți

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 23 octombrie 2024, pe DN66, în zona localității Baci din județul Hunedoara. Un minor de 17 ani a intrat cu mașina într-un autocar care circula regulamentar. Șoferul și pasagerul au decedat și 18 muncitori străini au fost răniți.

Citește și: UPDATE | ACCIDENT MORTAL  în Alba: O persoană a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina în localitatea Vințu de Jos. Intervin pompierii din Sebeș

În data de 23.10.2024, în jurul orei 22.50, organele de poliție au fost sesizate printr-un apel la 112 despre un eveniment rutier înregistrat pe DN 66, sensul de mers Simeria-Bacia. Din primele verificări, un autoturism ar fi ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autocar în care se aflau mai multe persoane.

A fost declanșat planul roșu de intervenție. In urma impactului, o persoană aflată în autoturism a decedat pe loc. Alte 20 de persoane aflate în autocar au fost rănite, acestea fiind transportate de urgență la spitalele din Deva, Hunedoara și Orăștie.

YouTube video

În autoturism se aflau 2 persoane. Cea de a doua persoană a decedat la spital. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane: conducătorul auto în vârstă de 17 ani (care nu poseda permis de conducere) și un bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism, precum și rănirea conducătorului autocarului (in vârstă de 55 de ani) și a 18 pasageri din autocarul cu care autoturismul a intrat în coliziune. Pasagerii erau muncitori din Sri Lanka, India, Pakistan.

Din primele cercetări se pare că autoturismul implicat în evenimentul rutier ar aparține unei rude a minorului în vârstă de 17 ani, cheile mașinii fiind sustrase de către una dintre cele două persoane decedate.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor comiterii faptelor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Un comentariu

Un comentariu

  1. Mircea

    24 octombrie 2024 la 11:44

    In zona aia asa circula majoritatea fara permis unii fara asigurare altii fara numere valabile de franta beti etc Nu este ceva nou.Am cunoscut fenomenul cand lucram in Simeria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicolae Furdui Iancu la ceas aniversar: Artistul albaiulian care a dus cântecele moților peste tot în lume împlinește 69 de ani!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicolae Furdui Iancu la ceas aniversar: Artistul albaiulian care a dus cântecele moților peste tot în lume împlinește 69 de ani! Nicolae Furdui Iancu, unul dintre cei mai ascultaţi şi apreciaţi interpreţi de muzică populară românească de-a lungul timpului, împlinește astăzi vârsta de 69 de ani. Născut într-o zi de sărbătoare pentru creștinii ortodocși, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea