Rămâi conectat

Politică Administrație

Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu lansează un nou proiect politic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fostul prim-ministru Victor Ponta a precizat că duminică, la sediul Pro România, va susține o conferință de presă alături de deputații Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu pentru lansarea unui nou proiect politic.

„E momentul! Mâine, alături de Daniel și Sorin pornim Proiectul #altfel! La ora 17,00, la sediul „Pro Romania”. E momentul să oprim criticatul și comentatul de pe margine — intrăm pe teren pentru că este nevoie de o gândire pe termen lung în această „Mlaștină” care ne conduce acum! Puteți să ne susțineți sau să ne înjurați! Important este că nu puteți să vă faceți că nu existăm și că nu este nevoie de ceva #altfel ! …”, a scris Victor Ponta sâmbătă pe Facebook.

Partidul PRO România a fost lansat, pe 29 mai, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfășurat pe terasa unui hotel, în prezența a mai multor zeci de persoane. Alături de Daniel Constantin au fost prezenți parlamentarii Sorin Cîmpeanu, Eugen Durbacă, Mircea Banias, Damian Florea, dar și Sorin Minea, președintele Federației Romalimenta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Alin Ignat, deputat PNL de Alba: “Dacă un singur pensionar este nedreptățit de recalcularea pensiilor, ministra PSD a muncii trebuie să plece acasă.”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alin Ignat, deputat PNL de Alba: “Dacă un singur pensionar este nedreptățit de recalcularea pensiilor, ministra PSD a muncii trebuie să plece acasă.” Dacă la un singur pensionar din România nu ajunge decizia de recalculare și pensia calculată pe noua lege, la 1 septembrie, ministra PSD a muncii trebuie să plece acasă pe loc. Din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea