Rămâi conectat

Politică Administrație

Vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, promovează Programul Eurodyssee în Republica Moldova

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

florin roman Moldova EurodyseeVicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, se află pentru două zile în Republica Moldova, unde,  în calitate de reprezentant al Programului Eurodyssee pentru Europa de Est și Republica Moldova, prezintă reprezentanților raioanelor din aceată țară programul destinat tinerilor.

Sesiunea de prezentare a Programului Eurodyssee, program de schimburi de tineri intre regiunile europene, oferă posibilitatea unui dialog nemijlocit intre reprezentantii raioanelor si forurile de conducere ale programului. Acest program reprezintă o oportunitate deosebită pentru tinerii din România și, în curând și pentru cei din Moldova,  întrucât aplicanții au şansa de a-şi adăuga o experienţă internaţională la parcursul lor profesional, putând beneficia de o deschidere către Europa şi de experienţa de muncă în culturi şi zone diferite din Europa și nu numai.

Vă reamintim că la începutul lunii martie 2014, Florin Roman, reprezentantul județului Alba în ARE, în funcția de vicepreședinte în Comitetul Director al Programului Eurodyssee, fiind desemnat reprezentantul programului pentru regiunile din România, Europa de Est și republica Moldova.

Din luna aprilie, tinerii din județul Alba care au între 18 și 30 de ani vor putea aplica pentru un stagiu (3-7 luni), plătit cu sume între 300 și 900 de euro pe lună, într-una din cele aproape 40 de regiuni din Europa, partenere în programul Eurodyssee. Vom reveni cu amănunte la momentul în care serviciul este operațional.

Află AICI totul despre Programul Eurodyssee!

Ce este Antena – Biroul regional al Ansamblului Regiunilor Europene (ARE) din Alba Iulia?

Broșura Program Eurodyssee


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea