Rămâi conectat

Politică Administrație

Vasile Blaga: ”Îi urez lui Clement Negruţ drum-bun!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vasile Blaga, preşedintele PDL, a declarat, luni, că-i urează „drum-bun” deputatului Clement Negruţ, care a demisionat din partid ca să se înscrie în Mişcarea Popualară.

Este parcursul domniei sale. Organizaţia Alba este o organizaţie puternică, drum-bun domnul Negruţ„, a precizat Blaga, după o întâlnire a grupurilor parlamentare ale PDL.

Blaga a fost întrebat dacă mai sunt şi alţi democat-liberali care ar vrea să părăsească PDL.

Am avut o discuţie astăzi, cred că au fost prezenţi în proporţie de 99%, nicio astfel de intenţie„, a răspuns Vasile Blaga.

Deputatul PDL de Alba Clement Negruţ a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că demisionează din partid şi va pleca la Mişcarea Populară, explicându-şi gestul prin faptul că „PDL este un buldog care şi-a rupt dinţii în decembrie 2012”.

SURSA: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea