Rămâi conectat

Actualitate

Valorosul șahist de la CSU Alba Iulia, Adrian Sechereş, pe locul 2 în openul de seniori de la Satu Mare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Adrian Sechereş (15 ani) a debutat cu dreptul în noul an competiţional clasându-se pe locul 2 în openul de seniori de la Satu Mare.

Juniorul teiuşan, care din acest an s-a transferat împreuna cu albaiulianul Mihnea Costachi de la CSS 1 Timişoara la CSU Alba Iulia, a reuşit sā câştige cele 3 partide jucate cu albul, remizând celelalte 3 partide jucate cu negrul, rezultat care i-a adus poziţia secundā ín clasamentul general, la o jumātate de punct în urma învingātorului turneului, maestrul FIDE sātmārean legitimat la CSO Cugir, Sorin Levay.

La turneu au luat parte 24 de jucātori, dintre care un maestru internaţional, 2 maeştri FIDE şi un maestru al sportului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea