Rămâi conectat

Actualitate

Vacanţa de iarnă se termină. Luni, peste 40.000 de elevi din Alba revin la cursuri

Alexandra Mates

Publicat

în

Vacanţa elevilor se apropie de sfârşit. Luni, peste 40.000 de elevi din Alba vor reveni la cursuri. Tinerii au beneficiat de o vacanţă de iarnă destul de lungă, de trei săptămâni, iar acum vor începe cel de-al doilea semestru, care se va încheia pe 21 iunie 2013.

Pentru clasa a XIII-a, anul şcolar prevede 35 de săptămâni din care 4 săptămâni vor fi dedicate desfăşurarii examenului naţional de Bacalaureat. Absolvenţii de liceu vor termina şcoala pe 31 mai 2013.

Elevii de clasa a VIII-a au în acest an şcolar tot 35 de săptămâni de cursuri şi o săptămână pentru evaluarea naţională. Aceştia vor încheia şcoala în data de 14 iunie.

Elevii vor fi în vacanţă de primăvară de pe 6 aprilie 2013 până pe 14 aprilie, 2013. Orele se reiau de pe 22 aprilie 2013 până pe 21 iunie,2013, după care urmează vacanţa de vară.

Săptămâna 1 – 5 aprilie 2013 va fi dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului numit „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. În această săptămână nu se organizează cursuri conform orarului obişnuit al unităţii de învăţământ, iar programul „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” se va desfăşura în conformitate cu un orar special, conform calendarului MECTS şi înlocuieşte programul „Şcoala altfel”, care s-a desfăşurat în anul şcolar precedent.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea