Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE. VIDEO: Turism de POVESTE la Arieșeni. Doi tineri au fost bătuți pentru că au ajuns cu ATV-urile pe un teren al VICEPRIMARULUI, chiar în PRIMA ZI DE CRĂCIUN

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO: UPDATE. Turism de POVESTE la Arieșeni. Doi tineri susțin că au fost bătuți pentru că au ajuns cu ATV-urile pe un teren al VICEPRIMARULUI, chiar în PRIMA ZI DE CRĂCIUN

UPDATE. În urma interesului manifestat, cu privire la incidentul produs miercuri seara, în comuna Arieșeni, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia vă comunică următoarele:

Doi pacienți, în vârstă de 31, respectiv 20 de ani, care au acuzat agresiuni fizice asupra lor, au fost aduși cu Ambulanța de la Spitalul Orășenesc Câmpeni la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Aceștia nu au suferit leziuni profunde, însă au prezentat contuzii la coloana cervicală, genunchi, șold sau coapsă. Ei au primit îngrijiri medicale, s-au efectuat investigații cu ajutorul computerului tomograf și au rămas sub supraveghere câteva ore, fără a necesita internare în spital.

Primul, în vârstă de 31 de ani, a fost adus la spital la ora 22.00 și a părăsit UPU Alba Iulia în jurul orei 2.30, în vreme ce al doilea, în vârstă de 20 de ani, a ajuns la ora 2.08 și a părăsit unitatea medicală în jurul orei 5.30.

În mod normal, când spunem Crăciun, ar trebui să ne raportăm la pace, iubire, armonie. Uneori însă, din varii motive, spiritul acestei frumoase sărbători este pur și simplu umbrit de către comportamentul efectiv tribalic al unor persoane.

La fel cum este și cazul viceprimarului comunei Arieșeni, care ar fi bătut și amenințat cu moartea doi tineri, fix în prima zi de Crăciun, după ce aceștia ar fi ajuns pe terenul edilului.

Doi tineri și iubitele lor, care se plimbau cu ATV-ul susţin că au fost atacaţi cu bâte de viceprimar, fratele lui şi alţi indivizi, în prima zi de Crăciun, la Arieşeni.

Tinerii atacați au filmat grozăvia şi susţin că s-a ajuns pănă la leşin, la ameninţări cu moartea, dar şi că le-ar fi fost sechestrate iubitele.

Emi Pustea, unul dintre tinerii atacaţi, a publicat pe Instagram mai multe filmări din timpul scandalului şi a povestit filmul agresiunii.

„Eu cu fratele meu am închiriat nişte ATV-uri. Eram eu cu iubita mea şi el cu iubita lui. Am încălcat o aşa-zisă proprietate privată, care nu era semnalată în niciun fel. Pe unde am intrat noi, ne-a blocat un jeep, ca să nu mai putem ieşi. Din el a coborât un om, a luat de jos un par şi a început să ne ameninţe. Fratele meu a încercat să explice că nu am ştiut şi că ne pare rău, dar când să plecăm nea spus că noi nu plecăm nicăieri, agresând iubitele noastre. Dânsul este fratele viceprimarului din Arieşeni. (…).Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieşeniului, cel ce stă în mașină și îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dânsul sparge ATV-urile. Blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în, altercație fiind la fel de revoltat și pregătit să atace”, mărturisteşte tânărul.

Băiatul susţine că s-a ajuns, inclusiv, la sechestrare şi ameninţare cu moartea.

https://www.instagram.com/p/B6gclqepHYt/?igshid=kp0tfr1ypwzk&fbclid=IwAR3nN5qbtNn_5euqyUCduyVOhU-t8cI85Hl6AEQsFh-7EnBu0ET1cwzOA74

„Ţin să menționez atât sechestrare, amenințare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal, (fractură parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni năvală peste fratele meu, lovindu-l puternic în zona capului, cervical + tâmple, (desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii) și cel mai important, tentativă de viol, pentru că alt motiv de a leșina iubiții unor fete și a începe să le tragi de geci, spunându-le că nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic, te poți crede cine vrei dar nu uita că ești un om!”, a mai povestit Emi Pustea pe Instagram.

Surse: Observator.tv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT rutier la Geoagiu, comuna Stremț: Un autoturism cu trei persoane, SUSPENDAT pe malul unei râpe cu adâncimea de aproximativ 3 metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Geoagiu, comuna Stremț: Un autoturism cu trei persoane, SUSPENDAT pe malul unei râpe cu adâncimea de aproximativ 3 metri Un accident rutier a avut loc marți noaptea la Geoagiu, în comuna Stremț. Intervin pompierii cu trei autospeciale. Citește și: FOTO | ACCIDENT pe autostrada A1 Sebeș-Deva: Trei persoane rănite și un autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea