Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

UPDATE / INCENDIU în Pâclișa la coșul de fum al unei locuințe. Pompierii intervin cu o autospecială, o autoscară și o ambulanță SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Duminică, 10 martie, în jurul orei 11.15, Detașamentul de de pompieri Alba Iulia a fost anunțat de izbucnirea unui incendiu la o locuință, în localitatea Pâclișa.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit cu o autospecială, o autoscară și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum a unei locuințe din localitatea Pâclișa de pe strada Carpenului.

Revenim cu detalii!

UPDATE: ISU Alba a transmis că incendiul a fost lichidat, nu s-a extins, acesta s-a manifestat doar în interiorul coșului de fum. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită că fiind un coș de fum necurățat corespunzător.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului În data de 21 septembrie 2024, în municipiul Alba Iulia, s-a desfășurat „Cupa Alba Junior”, competiție sportivă unde un număr de șase tineri practicanți ai tenisului, aparținând de Tenis Club Sun, au ocupat locuri pe podiumul competițional. „Așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea