Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | ALERTĂ în Alba: Fata de 13 ani care a plecat de acasă, fără a comunica familiei sale locul unde pleacă, GĂSITĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALERTĂ în Alba: Fata de 13 ani care a plecat de acasă, fără a comunica familiei sale locul unde pleacă, GĂSITĂ

Polițiștii din Alba caută o minoră care a dispărut din Alba Iulia. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 21 septembrie 2023, în jurul orei 21,27, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către un bărbat din Alba Iulia, cu privire la faptul că fiica sa minoră a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că SPIRIDON ELENA BRIGITTE, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu, în seara zilei de 21 septembrie, în jurul orei 19,30, fără a comunica familiei sale locul unde pleacă.
Minora are următoarele semnalmente:
• 155-160 cm înălțime;
• Constituție atletică;
• Ochi căprui;
• Păr lung, șaten;
• Fața ovală;

La momentul dispaiției, purta hanorac de culoare neagră, pantaloni de blugi de culoare închisă, pantofi sport de culoare albă și avea asupra sa un rucsac de culoare roz.

Minora a fost dată în urmărire, iar polițiștii au demarat, imediat după sesizare, activități de căutare, dar, până în prezent, nu a fost găsită.

UPDATE, ora 16.45: Minora a fost identificata pe raza municipiului Alba Iulia. Din primele date, rezultă că în perioada în care a lipsit de la domiciliu nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea